- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- Közelgő áremelkedést jelentett be az EK
- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kompakt vízhűtés
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
-
K*va nagy mi megy ott[ Szerkesztve ]
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
PeL
addikt
válasz
Plazmacucci #7454 üzenetére
Nem tudom mit szerencsétlenkedik mindenki ezzel a misszióval amúgy, nekem másodikra sikerült megcsinálni
-
cheatergs
senior tag
válasz
Plazmacucci #7454 üzenetére
Lefordítanátok, mert nem vágom, h ki kicsoda és mi a baja.
Am elkezdődtek nálam a random desktopozások.
Először a Barban, ha vettem vmit a pultostól, előfordult a black screen, de most már Dead Cityben is szimpla séta közben kivágott. Ráadásul pont olyankor, amikor belefeledkezek, és percek óta nem mentettem.Az ilyenek veszik el a kedvem a cucctól.
Mindig minden mindegy
-
válasz
cheatergs #7456 üzenetére
Sírnak, hogy olyan bugos, hogy bárcsak el sem kezdték volna fejleszteni az egészet, pedig ők is részt vettek benne (egyikük fordításban). Meg, hogy dezoék bár csak megbánták volna hogy belekzdtek. Aztán összeborulva kiverik egymásnak.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
PeL
addikt
válasz
Plazmacucci #7458 üzenetére
Azért túlzás egyébként erősen amit leművelnek páran. Abban igazuk van hogy túl nagy project volt ez nekik, hobbi szintű fejlesztgetéssel erősen lenne még mit csiszolgatni rajta. Freeplaynek továbbra sincs értelme, miután végigvittük a játékot nem is értem miért nem töltődnek fel a mapok stalkerekkel, főleg az eleinte lezárt területek mint a radar, pripyat, de úgy mindegyik kb. Az ember azért maradna játékban hogy lövöldözzön, gyűjtögessen tovább, keresse a bajt úgymond, de nem lehet találkozni senkivel. Cordonban, Garbagen ugyanúgy 1-2 helyen üldögél 2-3 loner azt ennyi. Pedig meg lehetne oldani hogy a fő sztori lezárása után benépesedjenek az üres helyek, legyenek ellenséges táborok amik mindig respawnolnak, mint pl. SGM modokban.
-
sinick
senior tag
LA 1.40002, fi-magyarított, Sötétvölgy. Bányából banditaruha megvan, találkozom a monolitos besúgóval, aki ahhoz, hogy elvonja a főnököt, kér tőlem 1500 rubelt. Van vagy 8000, de mégis azt írja, hogy nincs elég pénzem. Újra párbeszéd, de még dolgoznom kell rajta. Ld. [kép].
(Majd visszamegyek, főnök irodájából, az asztalról ellopok valami szigorúan bizalmas doksikat, erre jön a hadsereg és legyak mindenkit én meg lebuktam és keressek járművet. Korábbi LA-ban valahogy úgy rémlik, hogy mindez megvan, de mintha a besúgós küldi nem bukna illetve tényleg hívja a főnököt.)
Hogy van ez?
-
TSL16b
csendes tag
Ahogy cheatergs írja, valamikor a DC kiadása táján egyebek mellett az összeg 10000 rubelre változott az angol szövegben (és remélhetőleg a tranzakciót végrehajtó szkriptben is), ám ez a változás valahogy elkerülte a ·f·i·gyelmünket.
Javítjuk, de elképzelhető, hogy az 1.4005-ös patch megjelenéséig nem gyűrűzik be a hivatalos szövegbe, lehet, hogy csak a következő frissítésben javul meg.
-
cheatergs
senior tag
Nimble továbbra sem halhatatlan. A három respawnoló kutya kinyírta.
Mázli, h előtte mentettem, így dobhattam quick loadot.Nem értem, miért nem lehet halhatatlanná tenni, ha már 1x essential kari.
[ Szerkesztve ]
Mindig minden mindegy
-
dezowave
csendes tag
válasz
Plazmacucci #7458 üzenetére
Te miről beszélsz?
Az csak 1 oltás volt részemről, mert 1 arc sírt, hogy nem tudja megcsinálni a lopakodós küldetést, és emiatt le is törli a LA-t, nem fog vele játszani. Én meg - kívülállóként - rápirítottam, úgy se tudják sokan, hogy ki vagyok fb-n. Nem bántunk meg semmit, az, hogy pár embernél nem úgy megy a játék és telesírják a fórumot, az belefér. Minden játék bugos, még ha nem is az, tuti nem fog menni hibátlanul mindenkinél... ahány pc, annyiféle kacat.
S.T.A.L.K.E.R. : Lost Alpha
-
->Raizen<-
veterán
válasz
dezowave #7469 üzenetére
Köszi a munkátokat egy év után hogy felraktam a 1.3as lost alphát örömmel láttam hogy jött a frissítés. Mindent maxon az 1.3-as megölte még a gtx 1080as karit is. Most átgondoltabban a preset kapcsolót maximumra tolva játszom 970el és bírja. Annak annyira nem örülök hogy amd kártyával chrashel a program, nem vagyok hajlandó lemondani róla így már nem is lesz emiatt amd kártyám pedig a vega érdekelt volna.
-
->Raizen<-
veterán
Sun shaft god rays meg ilyenek miért nincsenek?
-
Balathruin
veterán
válasz
->Raizen<- #7472 üzenetére
Vannak.
Jelenleg nem tudom melyik render működőképes, amíg olvastam moddb-s hozzászólásokat Dx11-gyel volt többeknek sikere, de közel sem tökéletes. -
válasz
->Raizen<- #7471 üzenetére
Összeomlik az Nvidia kártyával is, ha éppen olyanja van. Az első kiadást (viszont valamiért stabilabb volt az adott konfigon a SeregA-Lus verzió) tavaly végigvittem full AMD konfiggal.
-
Balathruin
veterán
válasz
->Raizen<- #7475 üzenetére
1.4002-vel nem ajánlom hogy elkezdd, nagyon sok javítás hiányzik belőle. Legalább 1.4004-et tegyél fel vagy várj még 1.4005-re.
-
válasz
->Raizen<- #7475 üzenetére
Amint Balathruin előttem írta, érdemes megvárni a következő javítást, ha nem sürgős a játék.
-
->Raizen<-
veterán
Directors cut legutobbi javitasara gondoltam.
-
Balathruin
veterán
válasz
->Raizen<- #7478 üzenetére
Igen, az az 1.4002, mivel az 1.4004 csak béta.
Amúgy meg Developer's Cut. -
->Raizen<-
veterán
Eddig csak borult idő van lesz ez másképp is? Az 1.3xxx verzióban volt rendesen dx10ben napsütés vetett árnyék meg minden! Itt semmi.
-
Balathruin
veterán
válasz
->Raizen<- #7480 üzenetére
Csak statikus (Dx8) renderen változik az időjárás.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Balathruin #7481 üzenetére
dx10 ben változott, esett az eső is meg ilyenek.
-
cheatergs
senior tag
válasz
Nem, változik mindig, csak noszogatni kell mod formájában.
Mindig minden mindegy
-
cheatergs
senior tag
válasz
->Raizen<- #7484 üzenetére
Ezen fájlt bemásolni a gamedata mappába.
Nem tom, tömörített verziónál is müxik-e így (én kitömörítettem az egész játékot).Gondolom a readme-jében benne van a how to.
[ Szerkesztve ]
Mindig minden mindegy
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Hogy kell megvárni az éjszakát? Az egyik küldetésben az elején a hadseregtől kell ellopni egy dobozt.
-
Balathruin
veterán
válasz
->Raizen<- #7487 üzenetére
Alszol vagy csinálsz mást. Éjfélkor aktiválódik.
-
cheatergs
senior tag
válasz
Balathruin #7488 üzenetére
Nem 22h-kor?
Raizen: Próbaképp létrehozhatsz egy gamedata mappát, abba bemásolhatod. Ha nem müxik, akk a kitömörítés marad (bár ekk lassabbak lesznek a betöltések).
Én a stalker data unpacker nevű progival csináltam, a többi crash-elt.[ Szerkesztve ]
Mindig minden mindegy
-
Mormota9
csendes tag
Sziasztok,
Van valakinek valami tippje, hogyan lehet egyáltalán megölni az irányítókat?
Mert számomra szinte lehetetlen
Jó esteben ha meg is találom pl: Szeméttelep egyszerűen nem tudom megölni.
Vagy az aszfaltot karcolja a fejem olyan szinten szédeleg a karakter, vagy küldi felém a "szellemeket" amit ha 1-et nem lövök szét akkor utána már semmit sem látok.
Nem ma kezdtem Stalker-ezni, nagyon szeretem a játékot, mind a 3 részt végig toltam mester fokozaton, de ez teljesen kiborít.
Szerintem NAGYON túl lett tolva az irányító. A többi ellenféllel semmi gondom, az teljesen jó.
Valakinek valami kis segítség?Előre is köszönöm!
-
PeL
addikt
-
DEARevil
tag
STALKER: Noises of the Zone
[link]Erről a játékról tud valaki valamit?
-
cheatergs
senior tag
válasz
DEARevil #7495 üzenetére
Ilyen minőségben inkább ne csináljon semmit!
LA-ban is rühellem, h éjszaka nem látni semmit, mert a fényforrások annyit se érnek, mint egy csillag az égen.
Ebben a vidiben meg nem az éjszakában, hanem vmi fekete masszában járkál a csávó, mert a flashlight 2m-re se visz el, ami egy olcsó bazári húzás a "hc" bizonygatására.Ami meg látszik, az inkább ne látszódna a vanilla szintjével.
[ Szerkesztve ]
Mindig minden mindegy
-
PeL
addikt
válasz
Balathruin #7499 üzenetére
És soha nem fog elkészülni, szögezzük le, csak egy "fan art"-nak felel meg kb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox360 Guitar Hero / X-Plorer vezetékes gitár
- Xbox360 Guitar Hero / Band Hero vezeték nélküli gitár
- Új Dell Precision 7670 workstation - 12 mag, 64GB DDR5, 1TB G4, RTX, FPR, IR, NFC, ProFlex 2026
- ASUS Strix RTX 2080 SUPER 8GB
- Kellys Cliff 90 + Bafang 750W 48V 20Ah akkumulátor (BBS02 48V 750W) 55-60km/h
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest