- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Radeon™ RX Vega 64 / 56 / Radeon VII
- Milyen asztali gépet vegyek?
- [Re:] Megülve a fapadon: üdvözöljük az AMD Athlon 3000G processzort!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Hozzászólok Aktív témák
-
rétisün
veterán
"Nem bonyolult egyáltalán, jobbra kattok amíg a szám ki nem jön, balra kattok amíg a szám ki nem jön és végül megint jobbra kattok amíg a szám ki nem jön. Valóságban is így kell kinyitni egy széfet."
idézet innen. amúgy próbáltál valami megoldást keresni a problémádra?
good hunting, stalker.... Ron Swanson for president! (-: eladó bringás cuccok: https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=12723
-
Antonius1978
addikt
Nyugodj meg, mifele iratokat nem tudsz elvenni ?
Ahogy emlekszem, van egy szef aminek kell csavargatni a zarjat, es be kell allitani a kodot a banditak bazisan.
2014 aprilisaban amikor vegigjatszodtam, akkor valami gond volt ezzel a felbontas miatt, egy foltozas megoldotta, de nem tudom errol van-e szo ?
A szefet kinyitottad, es a papirokat nem tudod elvenni ? Vagy a szefet sem tudod kinyitani ? -
pupi37
újonc
De kitudom nyitni csak a papirokat nemtudom elveni sehogy ha kinyirok mindenkit akorse....
-
capulet75
addikt
Igen, másodszor is végigjátszottam.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
dredbiro
senior tag
Milyen másik verziót?
Tanuló: Hú, a hülye majdnem nekünk jött, még jó hogy fékeztél! Oktató: Én a STOP tábla miatt fékeztem! Tanuló: Akkor ezzel azt akarod mondani, én vagyok a hülye?
-
Mert hazudtak, mikor azt mondták, hogy javítanak a motoron
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
PeL
addikt
Lényegében ez is egy nagy javítócsomag lesz.
Legutóbbi állás szerint ezek változnak benne:
https://www.twitch.tv/kexes_
-
When it's done.
-
Dhampir
nagyúr
Nagy baj nem történhet, ha még egy Intel Graphics HD 4000-en is elevickélt (legalábbis még a játék elején).
(#6427) PeL
Odáig nem merészkedem, csipetnyi Turbo Pascal volt rövid bevezetésjelleggel sok évvel ezelőtt, melynek során egy egyszerű lottószám-generátorig eljutottunk, amúgy sosem foglalkoztam ilyesmivel, csak érdeklődésből kérdeztem az itteni tudoroktól.
Gratulálok a ranglépéshez!
-
Dhampir
nagyúr
Sziasztok!
Teszteltem a játékot az első pályán, egy notebookon, amiben AMD Radeon R9 M385X volt, de egyre gyakrabban beszaggatott DX9 alatt is, mindemellett az ég is végig beégett látványt nyújtott. Igaz, hogy csak 4GB memóriával futott és FullHD felbontáson.
Ilyen szaggatásokat - amitől élvezhetetlenné vált a játék - viszont korábban nem tapasztaltam Intel Graphics HD 4000 alatt, persze alacsonyabb (1366*768) felbontáson és 2*4 GB memória mellett.
Nálatok jelentkeztek hasonló problémák erősebb konfiguráció mellett is?
-
Dhampir
nagyúr
Sajnos nem lesz rá időm, hogy mindent végignézzek, de ha kapok rá lehetőséget, akkor valamikor még kipróbáljuk.
Köszönöm a segítő szándékot!
A Lenovo fórumán írják, hogy a proci órajelekkel kell játszadozni, lejjebb vinni, lehet, hogy az volt a gond.
Okay, try my settings. I found the lowest voltage possible to run my FX 8800P at stably, 1.2v at 3.4Ghz. After removing the black filter and using these voltage settings i find 1 hour of Prime Small FFT results in a maximum ocpu temperature of 60c. Listen to my instructions carefully, and i will show you how to try my settings. Don't worry if they are not stable on your system, once the system is restarted the settings are forgotten. I can show you how to auto apply them on startup if needed.
1. Download the tool. https://www.sendspace.com/file/kiwjic
2. Extract the tool to this exact location: This PC > C:\ > AmdMsrTweaker example http://i.imgur.com/8jQepWV.jpg
3. Download my script which automatically applies the lower voltages (https://www.sendspace.com/file/jgfsk3 )
4. Double click the script. You will know it works correctly if you see a command prompt pop up briefly.
5. Use HWINFO64 or CPU-Z to veryify the changes in CPU voltage and watch in amazement as the throttling disappears.
Here is a screenshot of 30 minutes of Prime 95 with my settings applied. http://i.imgur.com/kxZifl9.jpg
Credit to the Assembler for discovereing this tool. These voltage settings are my own however.
If you have any questions, please let me know.
-
Dhampir
nagyúr
Köszi a tippet, ilyet csináltam még anno egy Z50-75 tesztelésekor, jelenleg még nem esedékes a megvalósítása, talán majd egyszer.
Volt még egy olyan probléma, hogy Rosztok (?) felé tartva (ahol az alapjátékban is be kellett segíteni a vaddisznócsorda támadásánál) a kapun való átlépés után, az új helyszín betöltése közben egyszerűen leállt a játék, a Feladatkezelővel kellett bezárni.
-
capulet75
addikt
Nem tudom, nekem még ilyen nem volt. Megmondom őszintén vagy én voltam nagy mázlista, vagy nem tudom, de nekem már az első verzió is szint teljesen rendesen működött. Simán végigmentem mikor mindenki itt panaszkodott hogy itt áll le, meg ott fagy meg, nálam semmi végzetes gond nem volt. Olyan persze igen hogy leállt h bug, de visszatöltöttem és kb ment tovább.
Most akkor y700ad van? Mert a 960nak simán bírnia kellene kb max közeli szinten.
[ Szerkesztve ]
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Nehogy AMD-set vegyél, csak magadat szopatnád
Előre szóltam!
-
Dhampir
nagyúr
Hozzászólok Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox One
- Melyik okostelefont vegyem?
- Posta, csomagküldés
- [Re:] Intel Core I5 6600K LGA1151 processzor - 3 hó gari - Aktivpc.hu
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Best buy topic (játékok)
- Call of Duty: Modern Warfare (2019)
- További aktív témák...
- LG 29WK500 Ultrawide(GARANCIÁS)
- iPhone Xs Max 64GB gyári független 2 hónapos 2020.12.30 Apple garancia
- Új Lenovo ThinkPad T580, FHD IPS, i5-8350U, 16GB DDR4 (2666MHz), 256GB NVMe SSD, gyári gar 2022.04
- iPhone XR ÚJ 128GB Telenor 2020.03.05/ Apple garancia
- Gigabyte X570 aorus elite - ÚJ 3 év garancia