Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezowave
csendes tag
Kérlek szépen, nem a játékkal van a gond, hanem a gépeddel. A játék új sound engine-je (a régi is OpenAL-ra épült, az új pedig újabbra) nem minden hangkártyával működik. TE is véletlen azon kevés felhasználók közé tartozol, akiknél nem megy. Mint ahogy írtad, az 1.3 még ment. Igen, ott még default SoC sound engine volt. Tehát az egyetlen jó lépés ilyenkor, ha az alapjáték telepítésekor keletkező openal32.dll-t kimented a bins mappából, és a 1.4002 telepítése után visszamásolod azt, felülírva az újabb dll-t. Ez le volt írva a hivatalos letöltési oldalon.
edit: bár gondolom már későn szólok, mert úgy is letörölted már. Az emberek 99.9%-a nem olvas (tény), csak bepróbál, aztán ha valami nem megy, inkább háborogva törli az egészet a pics*ba.
[ Szerkesztve ]
S.T.A.L.K.E.R. : Lost Alpha
-
Asrach
tag
válasz
ericdrawen74 #7568 üzenetére
Gyárit nem volt vele eddig probléma.
-
Antonius1978
addikt
válasz
dezowave #7564 üzenetére
Udv, lenne hozzad egy kerdesem, az sem baj ha kesore valaszolod meg.Nem tartozik szorosan a Lost Alphahoz, azt 2013 aprilisaban vagy 2014 ?! na mind1, amikor kiadtatok, vegigvittem.
Nem nagyon ajulok el a ShoC-tol sem a modjaitol, jobban szeretem a COP-t, viszont van par gyongyszem amit nagyon elveztem, majd a LA is ujra vegigtolom egyszer, de tul sokat locsogok, nem ez a lenyeg.
Feltettem az OGSE modot, es most ujabban is valami ujabbat, nem jut eszembe a neve.A lenyeg az, hogy jatszom, jatszom, es egyszer a kepernyo elsotetul, elojon egy kerreges a hangszorokbol, es minden meghal, ugymarad a gep lefagyva fekete monitorral.Ez szerinted monitorkartya hiba lenne, talan tulmelegedik, vagy esetleg epp az altalad vazolt valami hangkartyas marhasag miatt csinalhatja ezt ? -
M@trixfan
addikt
válasz
Antonius1978 #7570 üzenetére
Csodálom, hogy az a hangulat, történet amivel először találkozott az ember az első részben nem fogott meg.
twitter: MatrixfanLive
-
Antonius1978
addikt
válasz
M@trixfan #7571 üzenetére
De megfogott, epp emiatt kaptam ra a Stalkerre, es ugye kijott a 2 masik resz is, mindkettot elveztem, a CS-ben az a lap, es a bekak kuruttyolasa, meg a tucskok ciripeles fogott meg, a COP-ben pedig jo volt a tortenet, marmint erdekesen alakult...persze most, hogy mar vagy 50x vegigvittem kb a COP-t mar nem annyira izgato.
Viszont a COP tetszik a legjobban ennek tetszik a legjobban a jatekmechanikaja, azaz a kepzodmenyek, cuccok, fejlesztes stb stb.
Annyi igaz viszont, hogy a ShoC is tokeletesen tud mukodni, pl a Photograph (amit vagy 2,5 eve kezdtem el vagy tobb es meg azota sem fejeztem be), annak a grafikajatol le volt szakadva a pofam, egyszeruen szaggatasmentes volt.Persze ez a moddereket is dicser(het)i, mivel pl amit Free es en keszit(ett)unk, abbol mi is kigyomlaltunk minden szirszart, es meg igy is van egy-egy paranyi szaggatas neha. -
válasz
Nekem is a CoP a kedvencem és még a Clear Sky. A Clear Sky-hoz dezowave is hozzáadott, az ő munkáját is felhasználták, ha jól emlékszem.
-
emre
veterán
válasz
Antonius1978 #7574 üzenetére
A CS megjelenésének évében készült el a Priboi Story-t is. Szóval már előtte is.
És ha jól tudom azóta sem készült hozzá magyar felirat.
[ Szerkesztve ]
A győzelemről megtanultuk hogy a részvétel a fontosabb, a vereség is fizet szépen és a győztes sokkal fáradtabb.
-
emre
veterán
válasz
Antonius1978 #7574 üzenetére
Sajnos a Hardwired fórumának megszűnésével sok régi érdekes dolog veszett oda, de ha jól tudom az állományok megvannak még valahol.
[ Szerkesztve ]
A győzelemről megtanultuk hogy a részvétel a fontosabb, a vereség is fizet szépen és a győztes sokkal fáradtabb.
-
Antonius1978
addikt
Ez a Priboi Story volt emlegetve tobbszor, viszont en nem tudtam rola, hogy Dezo keszitette - mivel nem jartam utanna, mert inkabb a COP modokat nyustolom, de ezt most kiprobalnam, foleg hogy az OGSE es a masik (uj? majd elinditom es megnezem a nevet, lehet itt a forumban ajanlottak) ShoC mod akad ki, azaz behal toluk a gep.
Mar csak annyi kellene, hogy valaki nezze meg a moddbs hivatkozast, es magyarazza el hogy melyik valtozatokat stb kell feltegyek es milyen sorrendben.Latok valami Overhault is, de mas modoknal is lattam ezt az el/megnevezest, ez lenyegeben mit takar ?Ez a Hardwired mintha ismeros lenne, nem tudom mikor szunt meg, de mintha koricaltam volna azon az oldalon anno...
-
dezowave
csendes tag
válasz
Inkább valami script bug lesz, az szokott ilyet művelni. Meg kéne nézned az oldalukat, hogy van-e javítás hozzá...
S.T.A.L.K.E.R. : Lost Alpha
-
DEARevil
tag
Bocsi srácok, hogy ilyet kérek, a legfrissebb lost alpha letöltéséhez tudnátok adni nekem egy linket?
-
PeL
addikt
-
Antonius1978
addikt
válasz
dezowave #7579 üzenetére
Tenyleg ? Toled meritettek ihletet a COP-hez ? Reszletezned, hogy milyen otleteid voltak ? Csak a kivancsisag hajt
A hibara visszaterve, nagy a gyanum, hogy a monitorkartya volt a ludas, ugyanis valami osdi szerkentyu volt, most betettem egy FirePro V4900-ast, lam azzal hogy megy, kellene minden menjen.
Ez abbol szurtem le hogy a kartya lehet a hibas, mert tegnap feltettem a Wind of Time COP modot, es csak static lightninggal meg, a tobbivel azt csinalta, mint amit fennebb irtam, szoval szinte egyertelmu, hogy a kartya vacakolt, az otthoni gepemen siman ment 3 giga rammal, es egy 1 gb gyengebb monitorkartyaval.Egyuttal a Priboi Story-dat is leszedtem, de az is kiakad, meg tudna valaki mondani, hogy pontosan miket kell feltegyek, hogy mukodjon ? Az alapjatek az 1.04, vagy 05-os ? Mert azt sem tudom...
Meg van patch is hozza, meg valami Overhaul, ez a kifejezes mit takar, mi van a modban, mas modoknal is lattam ilyen Overhaul pakkot... -
Sensut
őstag
Ez érdekes lehet:
-
4gamer4ever
újonc
Sziasztok.
Elnézést ha ez off lesz, de van 2 széf a játékban amit nem tudok kinyitni és sehol nem találom a neten a kódokat hozzájuk. Az egyik a duty (szolgálat) első bázisán van a bárban, a másik pedig a másik bázisukon Pripjaty elővárosában vagy valami ilyesmi a pálya neve. Bárkinek bármilyen ötlete?
Persze ezektők függetlenül ki lehet játszani a játékot, csak nagyon kiváncsi vagyok...Szeretem a stalker játékokat és fel tudok akadni ilyen apróságokon is!
Vagy esetleg lőjem le egyszer az egész bázist hátha ott van valakinél a kombináció amit megjegyzek, majd betöltök egy előző mentést...? -
[ Szerkesztve ]
-
mgabesz87
csendes tag
válasz
4gamer4ever #7587 üzenetére
A duty bázison, ha jól emlékszem "123" a kód, de nem sok minden van benne. A másikat azt sajnos nem tudom.
-
Piszkos Fred
újonc
Sziasztok!
Nimble koma csak nálam van egy végtelen hurokba szorulva?
Értem ez alatt, hogy akármikor Cordon területére lépek, mindig a föld alatt kezd, ahonnan kimentettem.
Egyszer beszéltem vele ott lenn, amikor a modolt Vipert vittem vissza neki és instant crash. -
válasz
Piszkos Fred #7591 üzenetére
Én azt tapasztaltam, hogy amikor visszalátogattam Kordonra, habár a földön sétáltam, de mindenüvé a bánya hangja kísért. Ezt tavaly valamikor meg is jegyeztem itt ezen a fórumon. Valamiféle hiba lehet nyilván.
-
válasz
Piszkos Fred #7593 üzenetére
Velesnek nincs Velese?
Sajnos nincs tippem hirtelenjében.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Piszkos Fred #7595 üzenetére
Köszi, ezt jó tudni, ha legközelebb arrafelé járok.
-
válasz
Piszkos Fred #7597 üzenetére
A Lost Alpha egyébként is különcebb kissé.
-
fjord1977
csendes tag
Sziasztok. Régebben játszottunk vele,most rátettem a Developer's Cut pacht-et azóta ez a képernyő fogad. Újratettem, úgy próbáltam rátenni akkor is ez fogad
alapjáték megy ha rateszem az 1.3-as pacht-et megy magyarítás megy. De ha ezt a pachtet ráteszem már nem oké. Követtem a telepítési útmutató
de mégse jó. Ötletek ? Köszönöm!http://kepkezelo.com/images/66of7pyoblxmqdvhqwxp.jpg
http://kepkezelo.com/images/bewtz2gckt8h0fwzi1y8.jpg
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
válasz
fjord1977 #7599 üzenetére
rosszul adtad meg valszeg a telepítési útvonalakat. Lost alpha mappán belül van Lost Alpha almappa is. A tartalmát fogd meg és másold egy mappa szinttel feljebb és írass felül mindent. Ha nem jó tedd újra és figyelj rá hogy jól add meg az útvonalat (Lost Alpha root mappa)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Fujifilm X
- Subaru topik
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Manipulálja-e a Samsung a holdfotókat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest