Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-szabi-
őstag
válasz
Balathruin #7655 üzenetére
Ezt a részt már visszatöltéssel letudtam.
Megjegyzem nem tudtam, hogy az egy lény azt hittem anomália.
Most egy picit szüneteltetem.
(#7643) PeL hozzászólása után úgy érzem nem játszom túl ügyesen.
Ráadásul a monolitosok főnökének elmúlásával még mindig nem tudom mi van!?üdv
-
PeL
addikt
válasz
-szabi- #7656 üzenetére
A monolith főnök elhalálozása az nem tudom mitől lehet, gondolom szokásos random script hiba ami a stalker játékokban előfordul. Sajna ilyenkor csak a korábbi mentés visszatöltése segíthet ahol még él. 1.4002-es verzióval játszol? Lehet hogy korábbi verziókban még nincs javítva (már ha ez gyakori, jelentett probléma lehetett valamikor)
-
-szabi-
őstag
Szia
Korábbi 1.3 verzióval játszom.
Feltettem az 1.4-est, de ami grafika elfut a mostanival az döcögött, ráadásul a mentésem sem ismerte fel, így végül visszaváltottam.
Néztem, de az előző mentésem még a betonüzemnél volt az meg úgy túl sok amit újra kellene játszanom.
Végül beletörődtem ebbe az állapotba.
Remélem a végén nem lesz gond belőle, hogy ez kimaradt.üdv
-
Walter
kezdő
Sziasztok! Valaki tudja hol kell újratölteni a BTR-t? borongásban megakadtam mert kifogyott a benzin :/
Az élet olyan mint egy csomag elsősegély doboz... Nem tudod mit kezdj vele
-
DannyL81
tag
Sziasztok!
Ilyenkor mi lehet a baja a directors cut-nak?
A sima változat a directors telepítése előtt elindult.
[ Szerkesztve ]
Muszáj valamennyire intelligensnek lenni ahhoz, hogy észrevedd milyen hülye vagy
-
DannyL81
tag
Az 1.4002 big patch-et tettem rá az alapra amúgy.
Muszáj valamennyire intelligensnek lenni ahhoz, hogy észrevedd milyen hülye vagy
-
DannyL81
tag
Utolsó ötletként leszedtem az egészet, majd elkezdtem elölről feltenni. Most nem a big patch-et használtam, hanem a kicsiket tettem fel egyesével. És működik. Nem tudom miért, de most jó. Köszi a válaszodat!
[ Szerkesztve ]
-
-
-szabi-
őstag
Hi
Túljutottam az agyperzselőn, Pripyat elővárosában járok.
Viszont a felszerelésemet csak a legelső pályán javítják, sehol máshol nem találtam aki javítana ruhát, fegyvert, stb.
Előző játékokban majd minden pályán volt aki javított, itt meg szinte senki.
Ez nálatok is így volt?üdv
-
dezowave
csendes tag
válasz
-szabi- #7669 üzenetére
Én nem emlékszem rá, hogy minden pályára tettünk volna javítót. A hivatalos GSC játékokban, a Shadow of Chenobyl kivételével (mert ott még nem lehetett javítani, csak modokkal, de az nem hivatalos) a másik 2-ben volt sok, de azért nem minden pályán
A Lost Alphában viszont Cordonban, Great Metal Factory (Bar-Rostok), Chernobyl (outskirts), Construction Site pályákon vannak. Sőt, a DC óta Deadcity-ben is van az egyik város széli panelben (ha jól emlékszem, de lehet csak tréder). Mindenesetre nem olyan nagy a játék, hogy kelljen minden pályára 1.Ez sem olyan rossz arány azért.
szerk.: Az új patch rak még be 1-et az biztos.
[ Szerkesztve ]
S.T.A.L.K.E.R. : Lost Alpha
-
-szabi-
őstag
válasz
dezowave #7670 üzenetére
Hi
Rostock-i bárnál egy két túlélő van, aki eddig javított azt már nem találom.
Construction Site-on megszereztem a tranzisztort és a szerszámokat illetve a kulcsot, de olyannal aki javított volna nem találkoztam.
Az erőműig még nem jutottam el.
A DC patch nincs fenn, próbáltam de eldobta az addigi mentéseim, illetve az addig folyamatosan futó grafikai beállításaimból képnézegető lett.
Végül jobb híján visszasétáltam a Cordon-ig javíttatni.üdv
-
-szabi-
őstag
Egy órát sétáltam mire Kordontól visszajutottam Radar pályára.
Nálam van a kulcs, de térképen jelzett helyen nem találtam a zárt ajtót.
Majd máskor folytatom, így mai játékmenet csak a séta volt.üdv
-
DannyL81
tag
Sziasztok! Tudnátok segíteni, hogy hol találom azt a vagont amibe a Farkastól szerzett kulcscsal lehet bejutni? Köszi!
-
DannyL81
tag
Sziasztok! Kéne megint egy kis segítség.
Agroprom-nál keresem Strelok könyvét. Tudom is melyik szobában van, de az zárva van és nem tudom kinyitni. Hol van a kulcs?
Köszi!
-
_satine_
újonc
Sziasztok!
Látom van itt élet, úgyhogy kérdezek is
Valaki tud nekem abban segíteni, hogy mit csináljak a grafikával? Bővebben: alapból közepes beállításokon indul, ha feljebb teszem, akkor akad és néhány másodperc múlva kilép. A big patch van fent, ezen kívül driverek is frissítve, a hardver pedig nem kevés hozzá.
Ha valaki tud rá megoldást, azt előre is nagyon köszönöm! -
PeL
addikt
válasz
_satine_ #7681 üzenetére
Üdv. Itt leírtam a tapasztalataimat: #7183-as hsz
-
DannyL81
tag
válasz
Balathruin #7684 üzenetére
Nekem HD4850-en megy a legújabbal is szépen. Legalábbis netről szedte magának a driver-t automatikusan, gondolom a legújabbat húzta magára.
-
DannyL81
tag
válasz
Balathruin #7686 üzenetére
Most már meg.
-
DannyL81
tag
Sziasztok! Jantar-ba kellene mennem a tudósokhoz, de nem engednek át. A Bárnál azt írja, hogy kitörés miatt le van zárva az átjáró és keressek alternatív útvonalat. Ha átmegyek a mercenaries területre, akkor ott sem enged át. Kell valami spéci szerkó hozzá? Csak mert semmi infót nem adnak róla. Köszi!!!
-
Beerdrinker
tag
válasz
Feri1984 #7691 üzenetére
Nekem így működött:
S.T.A.L.K.E.R. - LOST ALPHA v1.3000
Lost Alpha Developer's Cut v1.4002 Big Patch
Lost Alpha Developer's Cut v1.4002 Small PatchEzek sorban feltelepítve, utána a magyarítás.
Viszont a fórumban azt írják a dez0wave-es srácok, hogy a két ünnep közt adják ki az 1.4005-ös teljesen feljavított verziót, amiben a kismadarak szerint már magyar nyelv is lesz...
"Where is Jessica Hyde?"
-
Feri1984
csendes tag
válasz
Beerdrinker #7692 üzenetére
Köszönöm a válaszod!Buta voltam.Úgy gondoltam,hogy az v1.4000 egy all in one verzió.A v1.3000 nem volt telepítve.....
-
shield
őstag
válasz
Beerdrinker #7692 üzenetére
Adja isten, hogy úgy legyen!
S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://www.shieldstalker.nhely.hu/
-
T.Peterka
csendes tag
Nagy szünet után frissen raktam fel a Lost Alpha-t 1.3000 + 1.402 big patch. Rendben megy minden...
kivéve, hogy néhány hanggal gondok vannak. Konkrétan a lépéshang "stereo" módja nagyon zavaró... Fülessel játszva random vagy balról jön alépéshang, vagy random jobbról... és akkor a másik oldali hangszórón semmi. Még csak nem is egyszer itt, egyszer ott mintha felváltva lépegetne, hanem random vagy a bal vagy a jobb oldalra dobja be a lépéshangot. Ugyan ez a bokrok hangjával, mikor belegyaloglok. Random jobbról vagy balról hallom a dolgokat, és elég fülsértő.
g_body_actor-t bekapcsolva ugye nincsenek lépéshangok, de úgy meg eléggé hiányzik, túl nagy a csend + a bokrok hangján ez nem segít.Sound settingsben végigzongoráztam mindenen. Valakinek hasonló, vagy ötlet?
-
Sensut
őstag
Na, ez jó hír mára, köszi! Annyi minden van a javítás/változtatás listán, hogy új játékot lehetne írni belőle, de kíváncsi leszek, hogy a kedvenc bugjaim javítva lettek-e?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- DIGI Mobil
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jövedelem
- Androidos tablet topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- DIGI internet