Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen processzort vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- Apple asztali gépek
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
Superman
üzenetére
na jó de anno meg azon reklamáltak az emberkék, hogy túl könnyű a játék. Most meg nehéz az a nem jó, de lehet állítani a fokozatokon, hogy kinek mi a megfelelő. Szerintem az aranyközépút a nyerő. Én mesteren tolom, és így valóban túl nehéz, pl amikor a mocsárból mentem át a kordonra, először a katonai helyőrség felől, akkor vissza kellett mennem a mocsrába elmenni a géptelepig, aztán onnét a stalker bázishoz át a kordonba, mert nem tudtam átjutni sehogyan sem a golyószórón. Egy lövés és összesetem, még arra se volt esélyem, hogy folymatosan tolva magamba az elsősegélycsomagokat túljussak valahogy. Jellemző, hogy újoncon kezdtem, és a kordonig eljutva 30 mentést csináltam csak( főleg bugok miatt ) addig masteren 100 körül( a nehézség miatt )

-
kmiki20
senior tag
válasz
Superman
üzenetére
Próbálj meg fejre lőni, nekem bejött (2-3 jólirányzott lövés és még a katonák is kifekszenek).
Más.: mint írtam a főszálon nem tudok továbbmenni, ezért össze vissza kalandozom a zónában (ennek egyik eredménye volt, hogy kiestem a pályáról
), most vmi monolitok területén kószálok, elég erős banda. Járt már vki arrafelé?
Új hozzászólás Aktív témák

- Battlefield 6
- Az OpenAI már az Amazonnal is összeáll
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kompakt vízhűtés
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

), most vmi monolitok területén kószálok, elég erős banda. Járt már vki arrafelé?