Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dhampir
üzenetére
Nekem egyáltalán nem bugzik, a szokásos faszságokon túl. De az meg mindbe benne van. Legalábbis eddig, nem tudom a híd után fog-e. De se kilépés, se fekete kép nem volt, se fagyás, semmi. A magyarral tolom és fent van az összes javítás 1.5.10. Semmi mod nincs rátéve. XPvel tolom.
Ez a frakciózás fos. Azt hittem jó lesz, de ennek semmi értelme. Úgy lenne jó ha nem termelődnének újra az ellenek. Legyen kicsit nehezebb, de ne termelődjenek mindig újra. Elfoglalunk egy helyet és az maradjon is tiszta. És akkor végig lehet vinni a frakcióháborút normálisan egészen a bázis lerombolásig. Utána hogy nyertünk még egy kis pihi, aztán akkor elkezdhetnek újra teleportálódni az ellenek, de csak egyszerre egy táborhoz és naponta csak egyszer. Valahogy így lenne értelme... Aztán ha az ember átjut a hídon és onnantól nincs visszaút, akkor meg már leáll a frakcióháború és ahogy átléptél a hídon úgy is marad.
Új hozzászólás Aktív témák

- Azonnali informatikai kérdések órája
- E-roller topik
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Arc Raiders
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRYTAFÜGGETLEN! ÚJ 100%-os akkumlátor! Gyönyörű!
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- fém fedlap ! Spin 3 YOGA/2in1 - 14" multitouch, R3, 8 / 256, Radeon Graphics, erős akku +SZLA +GAR
- Elden Ring PS5 játék
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest