-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zorro555
tag
válasz
muxi-muxi #819 üzenetére
Ne legyél telhetetlen
Nem tudom, nekem GTA nem jött be. Ha már lúd, legyen kövér és inkább Mafia. Na az szép volt grafikailag, és játékélményben is ott volt. Amit Stalker-ben szeretek, az az AI, hogy egymással is foglalkoznak, nem pedig mindenki téged lő mint a legtöbb FPS-ben.
Ez mondjuk a mutánsokra nem nagyon igaz, mert láttam már olyat, hogy 4-5 fickón keresztülhúzták magukat, csak hogy engem támadjanak. AI meg lőtte őket mint a hülye, és persze engem is szépen eltaláltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Független & karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest