Hirdetés
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdő
tag
válasz
' Tzs , #33144 üzenetére
Hát, ha nincs jelentkező, de valaki segít abban, hogy hogy kezdjek neki, akkor megpróbálkozom vele. Az mondjuk okozhat egy kis gondot, hogy nem tudok angolul, de az egyszerűbb részeket egy szótár segítségével talán le tudom fordítani, a bonyolultabbakhoz meg besegíthetne egy angolos.
Viszont még nem csináltam ilyet, azt sem tudom, hol kell keresni a fordítandó szövegeket, illetve a Wind of Time esetében kicsomagolt - teljes - gamedata sincs (Shieldé szerintem csak egy részét tartalmazza).
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jövedelem
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Android szakmai topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest