Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PLC programozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Milyen videókártyát?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Gigabyte alaplap topik
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
proci985
üzenetére
olyan nagy távolságok a programban nagyon nincsenek
Vannak, az ellenség 3 kilométerről is eldobja a gránátot, meg stukkerral is pontosan fejbelő olyan távról hogy SVD-vel is alig látok el oda.több ellenfélnél a túl nagy zoom hátrányos lehet
Nem, ha elég messze vannak. Közelharcra meg nem sniper kell.
SVD-t csak olyan helyekre viszek mint az FCSM-es mercenaryk (drága a skuló, minden szarra nem pazarlom), Protecta + IL86 az alapfelszerelésem. Mondjuk még csak Zatonban yűjtögetek, de már az exon kívül minden fegyveremet kimaxoltam, lőszerkészlet is megvan, és még mindig maradt 250k pénzem, lassan indulok Yanovban.Obokanhoz nagyon kellenek a tech3mas upgradek, addig nem túlzottan használható
Nekem első körben az AK-k túl nagy recoilja tűnt fel, pedig 2. szintre upgradeltem. Pripjatyban meg már nem kezdőfegyverrel fogok szarakodni, sztem az AK-s projektből nem lesz semmi. CS-ben már a mocsárban feltuningoltam maxra, és végig kamatozott belőle, úgy volt értelme, így nincs.Az IL86 nekem 1 pixelnél többet még sosem ment le használatból, pedig egész Zatont körbefutom vele, minden stalkert/banditát/zombit azzal lövök le. Persze nem pazarlok, csak 1-1 golyó fejbe. A Thunder meg sebességre fejleszthető, viszont golyószórástól nagyon hamar kikészül, jobban amortizálódik mint a legendásan szar TRS301.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
proci985
üzenetére
Most nekiugrottam megint, kivártam előtte az emissiont. Bevédem a kutató stalkert, csinálja a méréseket, aztán egyszer csak vége, és nem csinál semmit, csak járkál, ha beszélek vele, akkor meg mint közönséges stalker létezik.
Szal most a küldinek vége, se completed, se failed, és a második területre így el sem tudok menni, mert nincs senki, akit kísérni kellene.Egyébként haverságban vagyok velük, már 6 figyelő műszert is telepítettem, meg igyekszem összeszedni a nekik kellő cuccokat.
Meg azzal vagyok meglőve még, hogy nem akarja nekem hermann odaadni a speciális detektort, amivel a levegő hűtőhöz kell mennem.
Vladi: azért már játszogatok egy ideje, de még messzi a vége. Egyébként rájöttem, hogy hülyeséget írtam, AC96 van az ak74 helyett, meg a sniper egy Avalanche.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- AMD Ryzen 5 5600/3080/1TB SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3739
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
SVD-t csak olyan helyekre viszek mint az FCSM-es mercenaryk (drága a skuló, minden szarra nem pazarlom), Protecta + IL86 az alapfelszerelésem. Mondjuk még csak Zatonban yűjtögetek, de már az exon kívül minden fegyveremet kimaxoltam, lőszerkészlet is megvan, és még mindig maradt 250k pénzem, lassan indulok Yanovban.
shield