- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Highground
aktív tag
válasz
' Tzs , #33529 üzenetére
Régebben nagyon sokat toltam azzal a moddal. Rengeteg újítás van benne. Tele van új fegyverekkel és pályákkal. A történet nem egy nagy só ha emlékeim nem csalnak. Viszont sosem készült el ebből sem a végleges. Ez a 4.80 is 6 éve "elkészült" :/ Ha kell valakinek a Moddb-n fent van az összes hozzá való fixxel és angolosítással együtt. Anno amikor kérdeztem DavidEverett-et, hogy be fogja-e fejezni hozzá az angolosítást, akkor már azt a választ kaptam tőle, hogy jobb ha inkább a "Zaton Anomaly" moddal játszunk, mert az egy javított verziója a Dead City-nek és eleve van hozzá angolosítás. A Zaton Anomaly a Dead City moddereinek a munkája. Új nevet adtak neki konkrétan. Pont tegnap szedtem le a legutóbbi változatot. A DavidME által lefordított változat (.700 v0.9) itt elérhető és itt van hozzá az angolosítás is. De azóta már kiadtak egy frissebb változatot (.2 v1.0) is, csak ez még orosz, és nem is tudtam valamiért működésre bírni :/ Látszólag standalone, tehát valamit az én gépemen nem szeret. Minden esetre a DC az egyik legösszetettebb mod amivel valaha játszottam. Nem a legstabilabb, de a StalkerSoup után a legösszetettebb szerintem. Annak idején (4 éve) én is csináltam egy amolyan kedvcsináló videót hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest