Új hozzászólás Aktív témák

• Highground

aktív tag

válasz ' Tzs , #33529 üzenetére

Régebben nagyon sokat toltam azzal a moddal. Rengeteg újítás van benne. Tele van új fegyverekkel és pályákkal. A történet nem egy nagy só ha emlékeim nem csalnak. Viszont sosem készült el ebből sem a végleges. Ez a 4.80 is 6 éve "elkészült" :/ Ha kell valakinek a Moddb-n fent van az összes hozzá való fixxel és angolosítással együtt. Anno amikor kérdeztem DavidEverett-et, hogy be fogja-e fejezni hozzá az angolosítást, akkor már azt a választ kaptam tőle, hogy jobb ha inkább a "Zaton Anomaly" moddal játszunk, mert az egy javított verziója a Dead City-nek és eleve van hozzá angolosítás. A Zaton Anomaly a Dead City moddereinek a munkája. Új nevet adtak neki konkrétan. Pont tegnap szedtem le a legutóbbi változatot. A DavidME által lefordított változat (.700 v0.9) itt elérhető és itt van hozzá az angolosítás is. De azóta már kiadtak egy frissebb változatot (.2 v1.0) is, csak ez még orosz, és nem is tudtam valamiért működésre bírni :/ Látszólag standalone, tehát valamit az én gépemen nem szeret. Minden esetre a DC az egyik legösszetettebb mod amivel valaha játszottam. Nem a legstabilabb, de a StalkerSoup után a legösszetettebb szerintem. Annak idején (4 éve) én is csináltam egy amolyan kedvcsináló videót hozzá :)

Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground

Új hozzászólás Aktív témák