- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Highground
aktív tag
válasz
' Tzs , #33529 üzenetére
Régebben nagyon sokat toltam azzal a moddal. Rengeteg újítás van benne. Tele van új fegyverekkel és pályákkal. A történet nem egy nagy só ha emlékeim nem csalnak. Viszont sosem készült el ebből sem a végleges. Ez a 4.80 is 6 éve "elkészült" :/ Ha kell valakinek a Moddb-n fent van az összes hozzá való fixxel és angolosítással együtt. Anno amikor kérdeztem DavidEverett-et, hogy be fogja-e fejezni hozzá az angolosítást, akkor már azt a választ kaptam tőle, hogy jobb ha inkább a "Zaton Anomaly" moddal játszunk, mert az egy javított verziója a Dead City-nek és eleve van hozzá angolosítás. A Zaton Anomaly a Dead City moddereinek a munkája. Új nevet adtak neki konkrétan. Pont tegnap szedtem le a legutóbbi változatot. A DavidME által lefordított változat (.700 v0.9) itt elérhető és itt van hozzá az angolosítás is. De azóta már kiadtak egy frissebb változatot (.2 v1.0) is, csak ez még orosz, és nem is tudtam valamiért működésre bírni :/ Látszólag standalone, tehát valamit az én gépemen nem szeret. Minden esetre a DC az egyik legösszetettebb mod amivel valaha játszottam. Nem a legstabilabb, de a StalkerSoup után a legösszetettebb szerintem. Annak idején (4 éve) én is csináltam egy amolyan kedvcsináló videót hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest