Hirdetés
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Játékosoknak szánt, vezeték nélküli headset jött a PowerColor logójával
- Sokoldalú Thunderbolt 5 dokkoló érkezett a Cable Matters színeiben
- Bemutatkozott az In Win legfrissebb, AR szériás kompakt AIO-ja
- Hamarosan megjön a Samsung új, Lunar Lake-es notebookja
-
PROHARDVER!
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
daverally
csendes tag
válasz Intruder2k5 #7580 üzenetére
Nekem a szürke van. Szóval vagy veszek egy másikat, vagy a T-home-nál hátha van valami csere lehetőség.
-
daverally
csendes tag
válasz Intruder2k5 #7576 üzenetére
Esetleg lehet firmware-t frissíteni ezen a modemen ? Amit linkeltél azt nem hozza be .
-
daverally
csendes tag
válasz Intruder2k5 #7574 üzenetére
Köszönöm szépen, végig olvastam. Állítottam rajta, kíváncsian várom az eredményt. A T-home-nál van valami esély, hogy kicseréljék újabbra ha ezt panaszolom ?
[ Szerkesztve ]
-
daverally
csendes tag
válasz Intruder2k5 #7572 üzenetére
Ja hát ez a D-Link DSL-360R. Ja és érdekelne, hogy milyen modemet érdemes vásárolni ?
-
daverally
csendes tag
Hát igen ez elég furcsa, főleg hogy nekem itt az értékek 200 és 50 . Tegnap az egyik ismerősömék újítottak (15 megás net) és rákérdezett hogy miért szakad állandóan meg a net. Erre a szerelő azt mondta, hogy ezek a modemek "sz@rok". Persze nem ilyen szavakkal.
-
daverally
csendes tag
Sziasztok !
Írtam már többször is de, hogy T-home 5Mbit/s-os internetem állandóan megszakad torrentezés közben (Ti is a csökkentést javasoltatok,de még nem volt jó). Írtam ezzel kapcsolatban az Ő fórumukba is és ezt írták :Műszaki kollegáim az alábbi választ adták kérdésedre.
A nagyobb csomag sem fogja megoldani a problémát, mivel nem a sávszélesség a hiba.
Az 5Mbit/s csomag nem bontaná a kapcsolatot, maximum csökkenne a letöltési sebesség.
Ami a problémát okozza:
Az uTorrent program egyszerre ~500 szálon tud kommunikálni a szerverrel.
Viszont az ADSL modem egyszerre csak 256 sávon tud dolgozni. Ez a sáv szám felett bontani fog a kapcsolat, mivel nincs a sávok közötti prioritás.
A megoldás, ha a uTorrent programban a sávok kiosztását csökkented.
Segítséggel áll rendelkezésedre a Szuperszerviz csoport. (1722 vagy 1422 számon)Hol lehet csökkenteni a sávok kiosztását ?
-
daverally
csendes tag
Köszönöm.
-
daverally
csendes tag
Az Adsl és az Adsl2+ modem között mi a különbség ?
[ Szerkesztve ]
-
daverally
csendes tag
válasz Intruder2k5 #7409 üzenetére
Szia !
Igen arról van szó.
-
daverally
csendes tag
Szia !
Az elosztóra azt értettem amiből kijön a telefon és az adsl kábel és az Adsl-nél 6 , a modemnél 2 eres dugasz van.
-
daverally
csendes tag
Sziasztok !
A modemhez mindegy hogy hány eres kábelt rakok ? Mert az elosztónál 6 eres a dugasz , a modemnél pedig 2.
-
daverally
csendes tag
Sziasztok ! Írtam már korábban , hogy Utorrent illetve MSN használata közben megszakad a net. Nos kipróbáltam router nélkül is és akkor is megszakad. Ilyenkor a szolgáltatónál van a gond ?
-
daverally
csendes tag
Átállítottam . Majd megírom az eredményt
-
daverally
csendes tag
Sziasztok !
Van egy TP-Link WR841ND routerem. Az lenne a gond vele,hogy asztali gépen megy az Utorrent (zöld jel van a kapcsolat működésénél) és az MSN és kb 10 percenként megszakad a net . Ugyan ez a gond ftp-zésnél is. Laptopon ugyan ezek a beállítások vannak és ott pedig hibátlanul működik minden. Valaki tudna nekem segíteni ebben ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest