Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
epidemic
tag
Sziasztok!
A Thomson SpeedTouch st780 routerem olyat csinál, hogy egyszer kattan egyet és leáll majd újraindul, de ugye addig se NET se TV, és már az egész családot nagyon idegesíti. Tegnap illetve ezelőtt nem csinált ilyet, ma viszont már 6-ra járok így, most is amíg gépelek!
Olvastam már más is járt így, de megoldást nem találtam. Cseréltessem ki?Üdv: epidemic
-
epidemic
tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy a T-Home féle Thomson speedtouch 780 routerem menüjébe nem sikerül belépni. Beírom a felhasználó nevet és a jelszót (3play) de a firefox csak tölt...tölt...tölt
A net ugyan megy, de a P2P kapcsolatok már kinlódnak. Régebben ezt már beállítottam de úgy egy hete folyton szerencsétlenkedek vele és már marhára idegesít! Lehet hogy a szolgáltató zárt ki? Vagy a routernek van valami baja?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- TCL LCD és LED TV-k
- Padavan firmware
- Google Pixel topik
- Motoros topic
- Politika
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest