Hirdetés
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Játékosoknak szánt, vezeték nélküli headset jött a PowerColor logójával
- Sokoldalú Thunderbolt 5 dokkoló érkezett a Cable Matters színeiben
- Bemutatkozott az In Win legfrissebb, AR szériás kompakt AIO-ja
- Hamarosan megjön a Samsung új, Lunar Lake-es notebookja
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Kompakt vízhűtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Megjelentek az ASUS üzleti notebookjai
-
PROHARDVER!
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
senior tag
válasz LanyUs #40447 üzenetére
Valójában nem router gond és a leírásból azt olvasom ki, hogy szívás van... Marad a kábel
A bébiőr Motorola MBP485 leírása: Frequency 2.4 GHz to 2.48 GHz
"Use of other 2.4 GHz products, such as wireless networks (Wi-Fi routers), Bluetooth™
systems, or microwave ovens, may cause interference with this product, so keep the
Baby Monitor away at least 3 feet from these types of products, or turn them off if they
appear to be causing interference." -
LanyUs
senior tag
Valamennyit haladtam az ügyemben. Telepítettem a laptomomra is a gamet és csak a 3658,26900 és a 27900 portokat triggereltem ALL-ként ( így a virtual serverből töröltem mindent ). És lám, a wifi-s laptop ( 192.168.1.101 ) - amin win7 van - már jól kezeli a játék netes részét, de a kábellel összekötött konfigomról ( 192.168.1.100 ) nem tudok fellépni. Esetleg a WAN-nál próbálkozzak tovább?
Ui. azért nem értem a hibát már, mert a router jól van beállítva, ezt bizonyítja, hogy laptopról oké. A kábellel összekötött gépem, meg simán csatlakozi, ha nincs routeren, viszont ha rajta van nem Ha vmi esetleg eszetekbe jut azt köszönöm.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Szia!
Próbáld meg áramtalanítani a modemet is, meg a routert is. Majd néhány perc várakozás után dugd vissza modemet, majd ~1 perccel később a routert is. Lehet, hogy így be fogja regisztrálni a TP-LINK MAC címét automatikusan, amennyiben ez a probléma. Néhány szolgáltatónál így működik. Ha nem, akkor passz...
A meglátásunk ugyanaz a TP-LINK-kel kapcsolatban!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest