Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsomboor
tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Pályaismerettel annyira nincs gond, tudom mi jönne...a probléma ott kezdődik hogy csúszik mint jég...85-ös féknyomással, és MAGAS ABS-el is kipróbáltam...még úgy is blokkol a kerék...

És sehogy se jó....ha nagyobb tapadást adok neki azse..ha kisebbet azse...ha nagyobb az utánfutás azse...ha kisebb azse...nagyobb steering lock se jó..kisebb steering lock se jó...csúszik így is, úgy is..mind1 mit csinálok....

Hát nem tudom...ez nem seggel cssúszik kicsit h jobban kanyarodjon...hanem egyszerüen leeseik a pályárol
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO Edifice EFK-100D-3A Automata mechanikus
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G - Oazis Computer garancia 2027.05.01.
- Xiaomi 14T 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi