Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz dzsavermadar #4636 üzenetére

Hát én kétlem, hogy a baleseteket ez megelőzné, mert nagyobb az átlagsebesség. Nkeem ettől függetlenül is jobban tetszik a mostani mod, mert ebben meglátszik az, ha valaki gyakorol és valljuk be, a szimezés erről szól. Nem arról, hogy 5 perc után úgy megyek a pályán, mintha minden nap azon mennék haza. És ez nem szerencse kérdése. Persze ahogy ezt korábban megfogalmaztam, ha ez kell a szorosabb versenyhez, beáldozhatónak tartom, viszont meg vagyok róla győződve, hogy nem lesz szorosabb semmi sem.
    Amellett pedig nem egy ember akar most már hátsókerekes autóval, azaz konkrétan a BMW-vel menni, így pedig túlzás lenne kijelenteni, hogy jobb azt kihagyni. Ha az elsőkerekesekből gyakorlatilag bekerült 10db, akkor nem lenne fair ezt így elintézni, ebben a tekintetben igazat kell adnom btipusnak is. Ha meg a sínautózáshoz igazítjuk a BMW-t akkor pont az fog kiveszni belőle, amitől BMW.
    De én erre korábban is felhívtam a figyelmet és lám, igazam lett. :P

Egyébként most írtak sms-t, hogy kész a netem. Nem igazán értem ezt most így hogy, elvégre holnapra beszéltünk meg, hogy kiszállnak és megnézik, no de mindegy. Majd meglátjuk mi az ábra, ha hazaértem.

Új hozzászólás Aktív témák