- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Dehogy sértődők, biztos az én készülékemben van a hiba, ha senki másnál nem okoz ekkora gondot.
"mivel nem egyszer feltünően (legalábbis nekem) rövidet fékezel valószínű még fékezésnél elfordítod a kormányt"
Néha lehet hogy rövidet fékezek vagy szakaszosan, de nagy többségében sokkal hosszabb fékutat teszek meg mint amit el tudnék képzelni.
Ez a elégtelen motorfék hiányából is adódik ami gondolom a rossz beállításra vezethető vissza vagy én nem vagyok képbe és teljesen más az út és sebességérzetem, mint amit a játék diktál.
Igen a kormányt is el szoktam fordítani fékezés közben.
A legnagyobbak is veszik a kanyarokat, állnak a féken és a gázon egy időben.
Csak hát ez a gumi valahogy annyira lágy, hogy nem bírja ezt a terhet a saját beállításaim mellett.(#3139) Ventur@
Köszi.
Gondolom hogy nem vagyok akkora szar hogy ne tudjak végig menni még rossz beállítás mellett is a pályán csak hát bosszant a téma.
Lassan 36 vagyok és 20 éve tuti hogy vezetek (virtuálisan), szinte napi szinten.
Persze eddig a szimulátor világa messze állt tőlem és most kicsit elanyásodtam.(#3140) N€T0X|N
Azt még nem teszteltem mennyire menne fel Ted beállításaival csak hogy nem feküd az ő beállítása az én elképzelésemhez.
Van amiben jobb az övé pl. a kanyarfogásban, de a kanyarkijáratokban már gyengének éreztem ami csak rosszabbodik a verseny vége felé haladva.Mindegy, köszi srácok a tanácsokat, nem sírok tovább és előbb vagy utóbb meglesznek azok a jó beállítások.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- Google Pixel topik
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Fotók, videók mobillal
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest