Hirdetés
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LaciGSM
aktív tag
Neked ezek szerint sosem volt Samsung N400 -ad
Amikor flippet nyitsz, és a kis antennát kitolja a motor...... nah az megfizethetetlen feeling!
Hasonló mint a P510-em.....De az N400 azért.... az akkun hátul a Pininfarina felirat......
És nem mellesleg szerintem szép kis teló.. Dizájnos.. -
KSparrow
őstag
Semmi köze egymáshoz, miért gondolod?
Bocs, mind2 telefon POP-portos. Ennyi. Az e50 üzleti, Symbian, BL-5C akkuval, memokarival, joystick-kal. A 6650 vastag töltő, BLC-2 akku, S40... Több köze van a 7600-hoz.
Amúgy jó is hogy elővettem, régóta agyalok, mit használjak, legalább estére kipróbálom most -
imi290
aktív tag
-
MurdR
veterán
Linux
Amúgy notin aztat is használok. Élvezem hogy amikor hozzám kerül egy-egy újabb noti, akkor nem kell órákat szöszölni a drivervadászattal, csak telepítem 20 perc alatt és megy minden.Többiek: a sharepointhoz sem kell ismerni a html kódokat? Mert akkor lehet azt is meglesem.
-
MurdR
veterán
A html kódokat már rég elfelejtettem, de egy hiperhivatkozástól nem dobok hátast, nagyjából tudom mi-hogy...
Meg tudsz nekem csinálni egy olyan weblapcsomagot, ami egy főoldalból, és kb 50 aloldalból áll? Kapol érte valami ajcsit
Semmi extra nem kell, sem háttér, sem semmi. Az se érdekel hogy ha az aloldalakat is nekem kell átírogatnom, csak mostanában nem érzem a ritmust.
-
novinyul
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Windows 7
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest