Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.ki
aktív tag
Dosboxxal elindítottam a death rally-t,de menteni nem hajlandó. Ha v.ki találkozott a problémával és esetleg a megoldást is tudja az jelezzen. Előre is köszi
[Szerkesztve] -
mr.ki
aktív tag
válasz
James__Bond #378 üzenetére
Psycho Pinball normális futtatása engem is érdekel.
Nem tudom volt-e ez már, de itt egy link ( Ősember JátékokNES emulátorra)
[link] -
mr.ki
aktív tag
Véres és logikai.
Egy lénnynek ( aki te vagy ) meg kell mentened a többi társad,társaidat a biztos haláltól. A halál mindig véres pl.: van egy pélya,aholesik a hó; egy tölcsérben a hó gyűlik; mikor megfelelő mennyiség gyűlt össze, akkor egy hótömböt dob a mellette lévő vízbe,ahol van 1 kroki,ami csak arra vár, hogy a felette lógó fajtársunk derekát leharapja.( mert ugye emelkedik a víz ) -
mr.ki
aktív tag
válasz
Bencus88 #157 üzenetére
''RAR archiváló 3.41 (Windows verzió)
Integrált archívumkezelő
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
- teljes RAR és ZIP támogatás
- CAB, ARJ, LZH, ACE, UUE,
TAR, GZ, BZ2, JAR, ISO, 7Z, Z
fájlok kitömörítése''
A Winrar gyökérkönyvtárában ebben fájlban ''File_ld.diz'' találhatóak ezek a sorok. Hogyha
nem egyezik a verziószámod a fent olvashatóval, akkor szerintem ez lehet a gixer. Nézdd meg ezt a 3.41-es verziót, hátha. ( ilyen jó játékok útjában semmi sem állhat)
-
mr.ki
aktív tag
válasz
Bencus88 #155 üzenetére
Milyen kiterjesztésű fájlt nyitsz meg? A .z7-et ki kell csomagolni. A kicsomagolás eredmányeképpen létrehoz egy csomó .nes kiterjesztésű fájlokat, ezeket lehet megnyitni.
( csak azért van sok, mert van egy csomó módosított verzió is, én mindig a normálissal játszom, ezek neve pl.: a Goal 3 esetében játéknév (j).nes. Sokszor zárójelen belül a játék nyelve van megadva, míg a [ ] jeleken belül a nyelv verziószáma és/vagy h1,h2 stb.) -
mr.ki
aktív tag
válasz
Bencus88 #152 üzenetére
Ez egy játékállás mentés. Ehhez még kell a Battle City játék is. Bocs, ezt nem írtam, de itt van, [link]. Egyébként a focis és a verekedős elindul?
mod: Ha egy játékállást akarsz elindítani, először magát a játékot indítsd el és utána nyisdd meg magát az adott játéknak a mentését.
[Szerkesztve] -
-
mr.ki
aktív tag
válasz
Bencus88 #143 üzenetére
[link]- ez a verekedős
és ha visszaolvasol 1 picit, akkor ott van a focis linkje is
, de azért ide beraktam a pontosabbat. [link]
Ezekhez emulátor is kell. Jónéhány van, én ezt ajánlom neked. [link]
mod: ha valaki megtalálja az ilyesfajta hokisat is, az lehetne szíves belinkelni.
( és sörért?)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
mr.ki
aktív tag
Valószínűleg lehetetlent fogok kérdezni: Nem tudja valaki, hogy az Atari-ra megjelent ''bújocskázós'' játéknak mi a neve?????
-
mr.ki
aktív tag
Igeeeeeen! Király, hogy nem csak én játszom még ezzel. Többek között ezért vettem gamepad-ot.
mod:Bővebben: link
Kunio Ken soccer v. valami hasonló néven van
[Szerkesztve] -
mr.ki
aktív tag
Jó látni, hogy másoknak is volt/van ilyen. Az enyém még működik
. Igen van benne ''reces'' felület, de az irányítója überkirály
-
mr.ki
aktív tag
Valaki ismeri a Videoton faltenisz játékgpépet?
Pálcika játékok.
[Szerkesztve] -
mr.ki
aktív tag
Nekem még műxik a c64-esesm
-
mr.ki
aktív tag
Keresek egy játékot ami még a régi ''sárga kazettás'' nintendo idejéből való. Ez a játék egy
tankos játék, melyben egyedül vagy haverral védeni kellett a bázist(sas). Keresgéltem már a neten, de sajnos nem találtam meg. Ha valaki ismeri és be tudná linkelni boldog lennék.Kösz
-
mr.ki
aktív tag
Emlékszik még valaki c64-ről a Creature-t? Tudjátok valami bagolyszerű lény melynek meg kell mentenie a társait. Szerintem még mindig benne van a legvéresebb és legbrutálisabb játékok között.
-
mr.ki
aktív tag
Knight's Bounty c64-ről???? Aki ismeri az tudja hogy a Heroes sorozat egy klón.:
De a jobbik fajtából
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest