Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tfklv
csendes tag
válasz
Jack Oneill #499 üzenetére
Köszi a választ. De lenne egy kérdésem. Az értesítésekhez hol tudom meg adni a korlátlan engedélyt?
Sajnos nem vagyok valami nagy szakértője a telefonnak. A telefonom Redmi note 10 pro. Kérlek ha tudsz légyszi segíts. Köszi! -
tfklv
csendes tag
Én ezt nem értem van úgy, hogy pár napig egyetlen beállított üzenet sem jön át az órára.
Utána napokig átjön minden üzenet, majd az egész kezdődik előről. -
PACSA75
őstag
A napokban Marketplacen láttam eladó sorban egy ilyen órát (azaz többet is😁). A képeken azt láttam, hogy számomra teljesen ismeretlen óraszámlapok voltak rajta. Valaki ismer már megoldást a stock óraszámlapokon kívüli letöltésre?
-
Arageus
tag
válasz
Jack Oneill #490 üzenetére
Az csak jó
Remélem hamarosan normális számlapszerkesztő is lesz. Van jópár számlap amikben 1-1 apróság szúrja a szemem és egyébként pöpec lenne, noh meg lenne pár ötlet sajátra is. De addig is elvagyok a letölthetőkkel -
Jack Oneill
veterán
Most is van uj szamlap, szoval szepen, aprankent jelennek meg ujak.
-
Arageus
tag
válasz
Jack Oneill #487 üzenetére
Nálad a google play-ről leszedett van fent, vagy amit óra / kisfüzet qr kódja ad linkben?
-
Arageus
tag
válasz
Jack Oneill #483 üzenetére
Igen, a "minden minden engedély-t adjunk meg mi fit-nek" részen már énis túl vagyok, ezért sem értem.
Amit még egyenlőre furcsálok hogy 2 mi fitness app létezik (nem, nem a zepp, azon kívül)
"Mi fitness (xiaomi wear)" -> play store ezt adja csak ki
"Mi fitness" (3.30.1_20240618213409_mihealth.apk) -> az óra QR kódja ami egy xiaomis oldalra vitt és lehetett az apk-t letölteni.
Verziószámban is eltér a kettő.egyéb: nem xiaomi telóm van, hanem S23U, android14. És tuti app/rendszer közt valami glitch hisz almán ahogy olvasgattam vissza sose volt ilyen gond,
és ahogy észreveszem csak androidosoknak kedvez ez a dolog és tökre random hogy kinek megy kinek nem. ki érti ezt...
-
Arageus
tag
válasz
Jack Oneill #481 üzenetére
Mi fitness verziója neked hanyas? nálam: 3.27.1i május 17.-edikei frissítés.
Próbálom összerakni hol lehet a hiba.Én is hasonló cipőben járok mint fentebb páran: minden értesítés tökéletes, kivéve nyomorult gmail (csak feladó és email tárgy látható órán)
Az óra mondjuk még csak pár napos, de ha végül nem találok rá megoldást, megpróbálom "Notify for Xiaomi & Mi Fitness"-t,
Nem ragaszkodom mi fitness apphoz, csak gondoltam így jópár év alatt csak sikerült már összebarkácsolni egy használható appot kütyüikhez
(6 éves bip-röl váltottam, RIP, az akkori mifitt ugyan úgy egy kalap ** volt, és külsős app-al használtam)
-
gombasm
aktív tag
Nézz rá az alkalmazásokban az ottani engedélyekre - nálam egyedül a gmail nem jött át, amíg ott be nem jelöltem olyan engedélyeket, amikről eddig tudomásom nem volt....
SMS, Messenger simán átjön első pillanattól, ha továbbra is gondod van, próbálj meg egy teljes törlést és újraindítást az órán (nem túl sok idő és hátha segít).
(A telefon: nothing (1) ) -
tfklv
csendes tag
Sziasztok!
Ma egy hónapos a Redmi-Watch-4 órám. Az akku nagyon jó meg úgy összességében tetszik. De az értesítésekkel nem vagyok elégedett. Eleinte minden beállított értesítés át jött az órára. Most már csak a gmail és a Facebook. A Messengert és az SMS-t egyáltalán nem jelzi. A Facebook pedig egy idő után magától törlődik. A telóm Redmi Note 10 Pro. Van egy majdnem két éves DTX7+ okosórám ami viszont minden beállított értesítést meg jelenít. Nem tudom, hogy mi lehet a probléma. -
ERPY
őstag
válasz
kárátékutyá #472 üzenetére
Az nekem sincs. Másik órámnál volt.
-
kárátékutyá
őstag
Sziasztok!
Nagyon elégedett vagyok az órával, azonban egy dolgot nem találok sem az órában, de legfőképpen a Mi Fitness felületén, az pedig az utolsó töltés óta eltelt napok száma. Valami elkerülte a figyelmemet? Köszönöm! -
pengwin
addikt
válasz
Jack Oneill #469 üzenetére
Szerintem arra jöttek rá a gyártók, hogy az igazi okosórák csak túl drágán és túl rövid üzemidővel valósíthatóak meg ahhoz, hogy legyen elég fizetőképes vásárlójuk akik hajlandóak a kompromisszumokat tolerálni - miközben a legtöbb vevőnek nincs is igénye a tudásuk nagy részére.
Most majd kapunk olyan olcsóbb, hosszabb üzemidejű izéket, amik tudják az okosórák tudásának legfontosabb ~75%-át féláron, és sokkal több vásárlójuk lesz.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #468 üzenetére
Egyebkent okosorabol egyre kevesebb van, mert rajottek, hogy nem igazan erdeklik az embereket. Szemely szerint nekem jobban bejonnek ezek az ,,okos"orak.
Azt is mondhatnam, nezopont kerdese, mit nevezunk okosoranak. -
Jack Oneill
veterán
-
geri1111
tag
válasz
Jack Oneill #466 üzenetére
Csak okosora? Hát ez nem az? Emagnál néztem ott a nevében.? ?
-
geri1111
tag
Sziasztok. Messenger hivást nem tud fogadni sem vibert. Ez normális jelenség?
-
gombasm
aktív tag
válasz
OneForAll2 #462 üzenetére
A "tempó", ha jól látom a gyaloglásnál (futás jelenleg kizárva nálam, térdem vacakol) az aktuális perc/km érték. (Igazából csak indítottam egy futást (futás nélkül) és onnan olvastam le amit kiírt. Sajnos mértékegység nélkül.)
-
gombasm
aktív tag
válasz
OneForAll2 #460 üzenetére
Fentről lefelé:
A "főképernyőn":
eltelt idő
megtett távolság
tempó
pulzusszámEgy képernyő még görgethető lentről, azon:
kcal
lépés/perc
lépések száma összesen
tempó -
OneForAll2
lelkes újonc
Azt szeretném kérdezni, hogy utcai futás közben ránézve az órára milyen információk jeleníthetők meg egyszerre a kijelzőn? Megtett táv, sebesség, átlagsebesség?
-
tfklv
csendes tag
Sziasztok!
Minden be állított értesítés átjön az órára, csak a Messenger nem. Ez mitől lehet. Már többször át néztem a be állításokat de nem jövök rá. A teló Redmi Note 10 Pro.
Kérem aki tud segítsen.
Köszönöm. -
pengwin
addikt
Nem értem mit nem értesz.
Ezek a kis bigyók képesek pontos GPS követésre 20+ órán keresztül, míg a telefonom lazán merül 60+%-ot egy rövidke 15-20km-es (~4-4,5 óra) túra alatt is ha használom a GPS-t... és a telefont másra is használom az ilyen napokon, pl. menetrendek, e-jegyek, fotózás, ne adj' isten még telefonálok is vele.Nyilván a telefon akksija is problémás (77%-os állapotban van, már jön az új), de nagyon praktikusnak találnám, ha a GPS jel továbbítódna a rendes telefonos térkép alkalmazások felé - nem akarom magam szívatni ilyen kis kijelzőn navigálással, miközben a telefonon ott van több jó offline térkép alkalmazás.
-
válasz
Jack Oneill #452 üzenetére
Köszönöm!
-
válasz
Jack Oneill #445 üzenetére
Akkor azon átsiklottam. Itthon vásárólható?
-
penge111
addikt
válasz
Csokissüti #447 üzenetére
Feleségemnek mindig kisebb órái voltak ettől, vékony csuklója van. Megvettem, úgy is vissza lehet küldeni. Nem kellett, imádja, hozzátartozik a történethez, hogy rövidlátó.
-
syler123
veterán
válasz
Szia!
Nem nőnek való óra annyi biztos.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Neten errol latni jo néhány videot. Feleségem csuklojan kicsit furi volt 😆 De szerintem a mai vilagban nem sokat szamit ez.
-
Csokissüti
csendes tag
Sziasztok!
Keskeny női csuklóra 14,5cm vajon mennyire nagy ez az óra? -
pengwin
addikt
Szervusztok!
Tulajoktól szeretném kérdezni, hogy a csatlakoztatott telefonon futó alkalmazások (pl. OSMand, Természetjáró, BudapestGO) tudják-e használni az óra GPS jelét? Kell ehhez telepíteni valamilyen társ-appot az órára? (ha egyáltalán lehetséges...) -
válasz
syler123 #442 üzenetére
Az én véleményem jó, nekem is tetszik. Én meg ezt találtam, adapter az órához és akkor bármilyen hagyományos szíjat lehet hozzácsatolni.
https://www.mobilasz.hu/okosora-fem-csatlakozo-adapter-2db-1par-fekete-barmilyen-22mm-es-teleszkopos-szijjal-hasznalhato-xiaomi-redmi-watch-4-smart-band-8-pro-p@258186?ads_canpany=2019&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwuJ2xBhA3EiwAMVjkVOrCdRfZaNCqlKQwqIleIRiSt70M9tbMiIWn4LkwvLXxVACIauNqwxoCPqIQAvD_BwE -
syler123
veterán
Fém szíjat használ valaki? Ezen gondolkodok, hogy megrendeljem-e.
Vagy a black1 vagy a black4 verziót.
-
PACSA75
őstag
válasz
Jack Oneill #439 üzenetére
Így legalább néha van egy - egy bejegyzés ebben a topikban😁. Nem lesz pörgős ez a téma, mivel amúgy meg nincsenek gondok ezzel az órával.
-
Jack Oneill
veterán
Mar en is igy gondolom, hogy nem az ora hibaja.
Ti megadtatok az engedelyt, hogy mindig fusson a hatterbe az app? Nekem nem szakad meg a kapcsolat soha, igy nem tettem a mindig futo appok koze. Lehet koze hozza? De akkor az ertesites sem jonne at. Nekem az a gond, hogy ugyan atjott, de nem lattam a tartalmat. Na mindegy, ma egesz nap ment jol, nem farasztalak vele titeket. -
Doki42
őstag
válasz
Jack Oneill #437 üzenetére
Nálam mindig is jó volt. Mobilodnál van hiba.
-
Jack Oneill
veterán
Megint mukodnek az ertesitesek, ki erti ezt.
-
Doki42
őstag
válasz
Jack Oneill #432 üzenetére
Szerintem is…
-
Jack Oneill
veterán
Semmit nem csinaltam, ma megint nem latom az ertesitesek tartalmat. Samsunghoz jott a OneUI6.1, lehet , ez a gond.
-
PACSA75
őstag
Valakinek van ötlete, hogy lehetne megoldani az ébresztés szinkronizálást.
Mivel az óra a karomon van éjszaka, kényelmesebb lenne azon kikapcsolni az ébresztést. De azért a telón is legyen aktív, viszont nem szeretném külön kikapcsolni mindkét eszközön.
Ez nagyon jól működött WearOS és iOS-en is. -
Doki42
őstag
Na meg jött a szilikon védő tokom. Munkába hó lesz, kissé fényes lett az oldala de oda jó.
-
-
PACSA75
őstag
válasz
Jack Oneill #426 üzenetére
Megjött nekem is a frissítés. Egyelőre semmi újat nem hozott, de nem is volt semmi gond🙂. Viszont néhány tetszetős óraszámlapot azért hiányolok. Remélem bővül azért még a felhozatal.
Ma láttam a Huawei Watch fit 3 at (Tech2), tetszetős darab. Ha ezt megunom, valószínűleg az lesz a kövi, amit venni fogok. Végre jönnek a jobbnál jobb szögletes órák. Nekem nem jön be a kerek óra. 80%-ban szinte mindig az Apple Watch miatt mentem át iOS re.
-
Jack Oneill
veterán
Nocsak, frissites ota megjegyzi a hivas hangerot vegre.
-
Jack Oneill
veterán
Jaj nagyon szuper, azota is mukodnek az ertesitesek 🙂
-
KTomi77
tag
válasz
Jack Oneill #417 üzenetére
Én tegnap frissítettem iphonera.
-
syler123
veterán
válasz
Jack Oneill #414 üzenetére
Köszi!
Nekem nem dobja be (azt írja naprakész), lehet androidon hamarabb frissít. -
Nekem pár napja meghülyült az óra. Randon újraindulás néhány percenként, karakterek és szimbólumok nélküli szürke "gombok" a kijelzőn, stb. Megy vissza garanciában.
-
Ronyn
senior tag
válasz
Jack Oneill #408 üzenetére
👌😁👍
-
Jack Oneill
veterán
Nem hiszitek el, vegre mukodik! Latom pl a messenger üzeneteket is. Ez most vagy a frissites, vagy az, hogy mindenhez engedelyt adtam, nem tudom, de megy vegre.
-
PACSA75
őstag
válasz
Jack Oneill #405 üzenetére
Nekem első bekapcsolásnál már feldobta a frissítést. Azóta nincs új.
Remélem ez most megoldja a problémádat. -
Jack Oneill
veterán
Frissites jott az orara!
-
Ronyn
senior tag
válasz
Jack Oneill #403 üzenetére
Nincs valami adatvédelmi beállítás a telefonon, hogy külső app nem fér hozzá az értesítések konkrét szövegéhez?
-
Ronyn
senior tag
válasz
Jack Oneill #401 üzenetére
A kapcsolati még nekem sem jelzett ,az értesítések menüpont meg a Mifitnes értesítéseire vonatkozik, amit a telefonon megjelenit ,nem arra hogy mit küld át az órára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU