Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuomas
addikt
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Asus zenbook-ot, és a realtek Hd audio cucc, (ahogy azt már eddig az összes eszközömnél megszoktam), nem működik a legjobban.
6.0.1.8652 verzió van fenn, ez 2019. márciusi.A probléma: Néha nem szól sem a hangszóró, sem a füles. Ha lefuttatok egy problémakeresést, van hang. Aztán megint nincs hang. Újraindítom a gépet, megint van hang. És ezt nem jelzi sehogy, semmi hiba, semmi némított hangszóró ikon. Ha pl. megy a zene, vagy video vagy bármi, akkor nem megy el a hang közben, hanem működik, csak van, hogy elindítok egy youtube videót, vagy játékot, és azt veszem észre, hogy nincs hangja, hiába hangosítom fel maxra.
Ennél jobban nem tudom leírni a hiba okát, mert ezen kívül semmi jel nincs, hogy valami hiba lenne, hacsak nem az eszközkezelőben az eszköznél->események fül alatt az információ dobozban ez az üzenet:
Device INTELAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0294&SUBSYS_104313E1&REV_1000\4&6f0b53b&0&0001 requires further installation.
Frissebb illesztőprogramot nem talál.
Először azt hittem, hogy a géphez járó ICE sound program zavar be, azt töröltem, és tiltottam a szolgáltatást is, de úgy fest nem ez volt a bibi.Mi lehet a gond?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged