Új hozzászólás Aktív témák

• Tuomas

addikt

Sziasztok!

Nemrég vettem egy Asus zenbook-ot, és a realtek Hd audio cucc, (ahogy azt már eddig az összes eszközömnél megszoktam), nem működik a legjobban.
    6.0.1.8652 verzió van fenn, ez 2019. márciusi.

A probléma: Néha nem szól sem a hangszóró, sem a füles. Ha lefuttatok egy problémakeresést, van hang. Aztán megint nincs hang. Újraindítom a gépet, megint van hang. És ezt nem jelzi sehogy, semmi hiba, semmi némított hangszóró ikon. Ha pl. megy a zene, vagy video vagy bármi, akkor nem megy el a hang közben, hanem működik, csak van, hogy elindítok egy youtube videót, vagy játékot, és azt veszem észre, hogy nincs hangja, hiába hangosítom fel maxra.

Ennél jobban nem tudom leírni a hiba okát, mert ezen kívül semmi jel nincs, hogy valami hiba lenne, hacsak nem az eszközkezelőben az eszköznél->események fül alatt az információ dobozban ez az üzenet:

Device INTELAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0294&SUBSYS_104313E1&REV_1000\4&6f0b53b&0&0001 requires further installation.

Frissebb illesztőprogramot nem talál.
    Először azt hittem, hogy a géphez járó ICE sound program zavar be, azt töröltem, és tiltottam a szolgáltatást is, de úgy fest nem ez volt a bibi.

Mi lehet a gond?

Köszi előre is! :R

Új hozzászólás Aktív témák