Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Karácsonyi ajándék a párodnak? - Ezeket nézd! 🎁
- Apple MacBook
- Polírozza a korábbi nagy fejlesztéseit az új AIDA64
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
andyTM
őstag
válasz
csabsz13
üzenetére
- szia (!) , talán próbáld meg a [VLC for Android Beta]; hozzá még a [VLC HD Remote (+ Stream)]t.
-
Coolmat
őstag
válasz
csabsz13
üzenetére
Szia!
Először is boldog karácsonyt, és gratula az új szerzeményhez!

Van tapasztalatom erről, mert ugyanilyen routerem van itthon. Először is csekkold le, hogy miért nem megy az MX Playerrel a hardveres dekódolás, vagyis feltetted-e az X86-os kodekpakkot hozzá, ill. támogatja-e az adott kodeket a lejátszó. Nálam az itt fellelhető tesztvideók közül csak az Mpeg 1080i és az x264 killa sample fogott ki rajta (előbbinél a kép szétesett és csak a hang ment, utóbbi pedig elindult, de pár mp után meg is állt, a 30Mbit/s azért még gyilkos bitráta ennek a telefonnak is
). Hozzáteszem ezeket SD kártyáról teszteltem, de hálózatról is próbáltam többféle videót, köztük 14-15 Mbit/s-est is (ennél sajnos nem volt hang, mert az MX Player azt írta a DTS nem támogatott hangformátum), ha jó a Wifi térerő, akkor nem szakadozott a kép, az emeleten viszont már voltak bajai.
Javaslom ellenőrizd le pl. ezzel a programmal melyik csatornán vannak a közeledben még hálózatok, és állítsd át a router wifijét a legkevésbé zavart csatornára. Sok szomszédos csatornánál az is hozhat a konyhára, ha nem 40MHz-es sávszélt adsz meg, hanem csak 20MHz-et. Ja és ha még nem ismernéd, akkor kifejezetten ajánlom vargalex firmwarejét a 1043ND-re. -
89BDave89
tag
válasz
csabsz13
üzenetére
Hali!
Hát én összehasonlítottam egy honlapon a két telefont, és az alapján a HTCnek az előnye csak annyi hogy 'kisebb' ha ez neked fontos, (nekem fontos volt hogy nagy kijelző legyen, mert GPSnek is használom a telefont), és a bluetoothja modernebb. (a HTCnek)
Szerintem a Grand X IN jobb vétel, én nagyon sokat gondolkoztam a vásárlásán, és sokmindennel összehasonlítottam, többek között ezzel a HTCvel is, és nekem számít a kamera, kijelző, processzor sebesség. Ezekben a ZTE a nyerő. Oké hogy vannak hibái a telefonnak, de nekem rádió pl sose kellett, saját zenéket hallgatok. Szóval ez alapján dönts.
Azt nem igazán értem hogy mit értesz 'Átlag' felhasználó' alatt, én szerintem az vagyok.
Én kihasználom a telefont, minden eszközét, de azért android programozással nem foglalkozok.
(még) 
Üdv

(és a ZTE olcsóbb)

Új hozzászólás Aktív témák
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Karácsonyi ajándék a párodnak? - Ezeket nézd! 🎁
- Bestbuy játékok
- Nintendo Switch 2
- Apple MacBook
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Polírozza a korábbi nagy fejlesztéseit az új AIDA64
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- XIAOMI 13T PRO Alpine Blue 12/512GB (Használt)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (421)
- újszerű iPhone 15 Plus 256GB green zöld független Apple
- Apple iPhone 16 Black 128 GB Használt, karcmentes 100% akku / 80 ciklus Garancia 2026. 09.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi