Hirdetés
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Köszi a válaszodat,
bocs ha esetleg félreérthető voltam, nagy respect részemről is a munkátokért, csak kíváncsi voltam hogy mik a tapasztalatok eddig 
Annyit szeretnék megkérdezni még, hogy mivel a Hope/Next romok a gyárira épülnek, annak a többet tudó verziói,
hogy custom romot használva lehetséges hogy majd a 4.1-es update vagy a kisebb javítások (ha lesznek) a gyári vagy más romfrissítővel felmehetnek rá, szóval mennyire különböznek ilyen téren a stock romtól? -
Robbertho
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Assetto Corsa Rally
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 17 Pro 1TB, Bontatlan
- Xiaomi 13T 8/256 kék, hibátlan
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
bocs ha esetleg félreérthető voltam, nagy respect részemről is a munkátokért, csak kíváncsi voltam hogy mik a tapasztalatok eddig 
Lesz témázható rom?