Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Egér probléma
- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Blu-ray lejátszók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
jancsiszeg80
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, él-e még ez a topik? Nemrég vettem egy Sony Bravia Androidos TV-t és felraktam rá a Kodi-t, hogy a külső, USB-s vinyókon tárolt filmjeimet és sorozataimat tudjam nézni külön media box bekötése nélkül.
Minden szép és jó, ahogy lennie kell. Mostanában kijött egy új verzió a Kodiból, és ekkor éreztem azt, hogy ideje kihasználni ezt a médiatáras dolgot. A filmeknél remekül is működik, igaz ráment egy egész napom, hogy minden filmemhez megcsináljam (generáljam) a hozzá tartozó NFO fájlt. A cél, hogy a magyar cím, és - amennyiben van - a magyar borító jelenjen meg. A leírás nyelve - egyelőre - irreleváns. Ez is sikerült.
A bajom a sorozatokkal van. Meg velem, hogy a régi sorozatokért rajongok. A wiki szerint így kéne kinéznie az NFO fájlnak: [link]
A kérdésem: meg lehet-e valahogy mondani a Kodinak, hogy ne a TVDB-t, hanem az Imdb-t vagy esetleg a port.hu-t használja a sorozatokhoz is? Kipróbálnám azokkal is, mert nem vagyok maradéktalanul elégedett a TVDB-s scraperrel. Esetleg be lehet valahogy állítani, hogy a sorozatokhoz is az Universal Movie Scraper-t használja ([link])?
Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Küszöbön az androidos PC-k
- BestBuy topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Autós topik
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Le Mans Ultimate
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest