Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lugosi

MODERÁTOR

válasz epzon #40 üzenetére

Köszi a választ. Alapvetően nem értek hozzá, az előző nyomtatómat megvettem kb. 8 évvel ezelőtt, be lett állítva, én meg cseréltem benne a patront és töltöttem fel papírral, kb ennyi. Az hogy mennyit nyomtatok, az változó, gyakorlatilag ha egy csomag papír olyan 500 oldal, akkor szerintem maximum annyit egy hónapban. De a bökkenő az, hogy ha gazdaságosabb lenne a nyomtatás, akkor nyomtatnék többet is, esetenként sokkal többet. Ezeket már részben persze magán célra, a munkám mellett a hobbimhoz is kellene nagyon sok anyag de azokat skót vagyok kinyomtatni. Na ez megszűnne egy ilyen 1 Ft körüli lapköltséggel.

Az Epson oldala egy kicsit problémás nekem, a HP-nál sokkal jobban tudok szolgáltatások alapján keresni és az árakat is jobban be tudom lőni. Igazából ez az L655 ár nagyon szimpatikus, ha arról van szó fizetnék érte többet, ha azt mondod pl hogy tartósságban, strapabírásban többet kapok. Nálam sajnos a számtekk cuccoknak sokáig ki kell húzni, a gép amin írok most 8 éves, és még idén nem biztos, hogy nyugdíjba megy! :D

Ami kellene amúgy, de nem látom hogy az L655 tudja-e, a duplex szkennelés az ADF-en keresztül. Olyan értelemben kellene, hogy nem egy dealbreaker, ha nincs, de nagyon kellemes lenne, ha lenne. Ez melyik modellben van az Epsonnál?

Új hozzászólás Aktív témák