- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Kombinálná a Gaudi 3-at az NVIDIA B200-zal az Intel
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Felejtsd el, Padavan kell neked!
Én végig próbáltam A-tól Z-ig mindent és ezzel minden igényem teljesült, ráadásul faék egyszerű kezelni (telepítése macerásabb, de arról sok infó van itt a fórumon és nem volt így nehéz, csak hosszadalmas).Van benne DLNA, Transmission, Samba, FTP share és még sorolhatnám, nálam egy NAS suerepét tölti be a kicsike
Sőt, a patch után tényleg stabil lett az 5GHz-es sáv, a TV-n azon keresztül nézek filmeket, még a tesztként letöltött 60Mbit-es 4K HDR anyagot is gyorsan betöltötte a TV és akadás nélkül lejátszotta!Pedig a filmek nem ilyen bitrátával készülnek
Azóta, hogy feltettem a rendszert, kábé két tucat filmet néztünk meg párommal és egyszer nem tapasztaltam akadást, fagyást, úgyhogy ez a része is perfekt. Samba szintén tökéletesen működik, transmission is végzi amit végeznie kell, részemről hatalmas +1 a rendszernek. Bárcsak ezzel kezdtem volna, megkíméltem volna magam egy jó adag szop@stól
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Windows 11
- Linux Mint
- Beköszöntött az űrinternet kora
- PlayStation 5
- Windows 10
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest