Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
válasz
mike99.hu #203 üzenetére
Gondolom a gigabitesre 80mb/sec-et akartál írni, annak ellenére hogy kétszer írtad el
De valóban, így nem hiszem hogy megéri neked, ha fontos számodra a jó másolási sebesség. Nekem annyira nem számít, nem nagyon másolok rá, konkrétan rajta van egy 1tb-os hdd és dlna-val kiszolgálja amit kell neki, ha pedig le akarok róla menteni valamit, akkor fogom a hdd-t és rákötöm a gépre, máris áthidaltam a szűk lan sebességet. Netem meg az életben nem fogja kihasználni a 100mbit-et
-
syler123
veterán
válasz
mike99.hu #201 üzenetére
Persze, de az a wifi sebesség is erősen elméleti, sosem tudja, még a közelében sem jár, szóval hiába ír rá 600mbitet, ha kábellel a 100mbit gyorsabb, mint wifi-vel a 600... Nem teszteltem, de csekkolhatom, bár nincs más ac eszközöm, szóval sok értelme nincs. Hozzáteszem openwrt-vel kb használhatatlan a wifi...
Amúgy szerintem azért csak 100mbites, hogy valaki vegye a nagyot is.
Annyit tudok, hogy lanon kb 10-11mb / sec-et tud a router, ennyivel olvasok usb-ről.
-
syler123
veterán
válasz
mike99.hu #199 üzenetére
Már nem tudom hányadik ember jön ezzel a hülyeséggel, de már muszáj leírnom, a lan-ak a mi a jó ég köze van a wifi-hez??? Komolyan áruljátok már el honnan jön ez a következtetés, hogy 100mbit lan mellett nem lehet nagyobb sebességű wifi??? A kettő teljesen független egymástól, a cpu pedig ha megnézed ki tudna szolgálni gigabites lan-t is, csak szimpla olcsósítás történt, még az sem, mert árban ez kb nem oszt nem szoroz, ennyi eszük volt és kész, nem kell túlmagyarázni...
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest