Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave Crank
senior tag

Próbáltam az első pár napban a májkrémet, nem rossz-nem rossz, de nem tudom megszokni. Tudom, launcher, stb.., De még sem ugyanaz....
Minden eddigi telefonom vagy stock droid volt, vagy cm, illetve los, de inkább az utóbbiak, ha volt fejlesztve, és a legtöbbször volt.
A miui nekem egy (és nem leszólásból, mert vannak nagyon jó dolgok is benne, és viszonylag egyben van) iOS utánzatnak hat, csak kár hogy nincs rágyúrva jobban az optimalizáltságra a Xiaomi, ha már a miui-val fejlesztenek....VoLTE mennyire hiányozhat, ha kipróbálgatom a 7.1.2-es custom romokat?
Én hívásokat főként voipról/viberről/telegram illetve messengerről indítok, gsm-n csak engem hívnak, legvégső esetben telefonálok csak arról, ha nem lenne mobilnet/wifi.
Új hozzászólás Aktív témák
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő