Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Blu-ray lejátszók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DQ
tag
válasz
grafnet #13904 üzenetére
"9.1.1.0 magától nem tud 7.12.xx-re frissülni! Az egyik Stable a másik Developer ROM."
Világos. De félreértetted: a 7.1.2 az android verziója, ami szerepel a telefon infójában, a 9.1.1.0 a miui-é."BT: az eszköz láthatósága aktív?"
Nem tudom - ezért hiányoltam a láthatóság és a párosítás lehetőséget a bluetooth menün belül. Vagy máshol kellene keresni?A képes kérdés: pl. egy verne kapásból rendesen kezeli a képeket, az nem csinál pl. egy 720*720-as képből 720*1280-asat úgy, hogy a 720*720-at nagyítaná föl 1280*1280-ra majd levágná a két szélét, hogy elférjen a kijelzőn.
Szintén nova-t használtam eddig is, s ezen is ez marad. A képes kérdés vonatkozott volna erre, hogy valami másik app rendesen kezeli-e az ilyesmit. Csak nem szeretek már kísérletezni, valamikor nagyon sok mindent kipróbáltam, de kiöregedtem már ebből.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Vicces képek
- Milyen notebookot vegyek?
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Windows 11
- Óra topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest