Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr Dini

addikt

LOGOUT blog

válasz Obyboy #16094 üzenetére

Ma/tegnap adtam ki egy új buildet, ez elég stabil. Bár egyelőre nem volt időm foglalkozni az általad javasolt funkciók nagyrészével, még elég fiatal a project és most azt tűztem ki célnak, hogy elsőnek megvárom a PE+ kiadását, amit a PE csapat az áprilisi security patchekkel együtt ígért kiadni, aztán leosztom ketté a fejlesztést. Lesz egy DavinciCodeOS névre hallgató build, ami nagyjából érintetlen PE+ alapokon lesz, illetve lesz egy DavinciCodeOSX verzió, ami tartalmazni fogja az összes javasolt ficsőrt. Hetente/két hetente tervezem majd összegyűjteni az aktuálisan javasolt reálisnak tűnő ötleteket, aztán kiírok egy szavazást és a legtöbbet kapó bekerül.

Amíg meg ki nem jön a PE+, addig nagyjából csak optimalizációval halmoztuk tele a romot. Pl utóbbi release kifejezetten erre volt kihegyezve. Ezt a zlib-ng-s váltást szerintem érdemes kipróbálni, brutális a változás.

bízom benne, hogy egy új rom + kernel páros még tud javítani az üzemidőn.

No ez az, ami nem olyan biztos. Sajnos A12L fronton van egy jó pár DSP bug, ami miatt a telefon jó erősen zabálja az akksit. Ezeket igyekszem feltárogatni és szépen lassan befoltozni, de kb minden romot érint most a dolog davincire és nem igazán látok törekvéseket. Egyedül a PE dobott be egy fixet, de az sem elég. Szóval öreg akkuval nem biztos, hogy az A12L a legjobb választás még. Persze ki kell próbálni. Lehet neked nem lesz ilyen gondod.

Új hozzászólás Aktív témák