Hirdetés
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED monitor topic
- Mini PC
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nimfas
addikt
válasz
wocsok17
üzenetére
Ha tettél fel CWM recovery-t Uncle alól, akkor az a célravezető,hogy visszateszed a stock (gyári recovery-t) majd ha az már megy, akkor az alól teszed fel a TWRP recovery-t... de majd az okosok kijavítanak ha tévedek a levezetésben.... ;-)
Kedves Laza... a neved végén is ott a ... és ki baszogat érte?
Én regeltem az oldalra (mert hogy el tudjam olvasni a fórumot ahhoz is kell, nem csak az íráshoz ahogy más normális helyeken), de gondolom nem mindenki szeretne ezért leírtam azt hiszem elég érthetően, hogy mit hogy kell csinálni, hogy nálam hogy működött a dolog.
Ha már egy embernek sikerült akkor megérte.. és megérte (Zolda)Ui: kihagytam a sok ...-ot hogy ne bántsa a szemedet

Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- iKing - Samsung Galaxy A56 5G 5G sebesség, nagy kijelző, stabil üzemidő 8/256 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest