Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
Ha egy héten/hónapban csak egyszer is többre van szükséged egy bezárhatatlan böngészőnél, akkor máris bukó... Ez így egy őskövület koncepció, a google féle "legyen csupasz, és biztos jó lesz" hozzáállással vegyítve. Gyakorlatilag semmit sem ér....
És nem is kell senkinek. Akkora bukás, hogy még a hullámok is jobban bírták.
Ezt a terminálos vackot 100 ft -ért kellene osztogatni, hogy megérje. Rendes pc -re meg van rendes oprendszer, a millió féle *nix, vagy akármelyik windows.
A chrome OS halott ötlet. Egy béna kísérlet arra, hogy a kugli totálisan magához láncolja a felhasználóit. -
Hokoyumi
tag
tessék ezzel meg lehet csinálni
cikkhez:
viccesek ezek az OS fejlesztők, az öregebb felhasználók szerint 1ik se jó felé megy
elkezdte az ubuntu a unity-vel, (nem az igazi na, gnome 2 után nagyon más, megszoksz vagy megszöksz)
aztán az MS a metróval, (asztali gépre tapicskolós GUI? muszáj ezt erőltetni?bár nem próbáltam még, nem tudom milyen, csak úgy hallom sokaknak nem jön be)
most a google... igazából ő az aki semmi újat nem hoz, vissza a jól ismert öreg asztali OS kinézet, nyerhet vele, de a GUI magában még kevésnekem még mindig a gnome vonal jön be legjobban, a 2-es az igen 1szerű és könnyen megszokható, ha csicsa kell meg compiz
a gnome 3 elsőre tetszik, de nem volt előttem sokat, majd most hétvégén jön 1 suse próba
e-350-el nem annyira 1szerű linuxozni -
gzbotii
nagyúr
Az elso kiadasa az tenyleg eleg gaz volt..
Kb, mennyien hasznalhatnak ilyet? Fejlesztokon kivul
-
olbaidhun
őstag
Jó Lesz ez de még idő kell hozzá szerintem.
-
ntomka
nagyúr
Jó lenne végre egy olyan verzió, amit könnyen fel tudok pattintani a notimra.
-
Male
nagyúr
-
DS39
nagyúr
nem rossz koncepció, netbookokra tökéletes, és egyszerű megoldás.
-
törölt tag
A kékhalált mikor integrálják?
-
negyedes
addikt
Ez a projekt meg el?
Ott van az android,gondolom ketmagos x86 mar nem szaggat.
-
Youri
veterán
Továbbra sem értem minek ezt erőltetni... ott van az Android, inkább azt kellene kicsit desktoposítani
-
leviske
veterán
Csak nekem van egy olyan halvány érzésem, hogy ez amolyan válasz akar lenni a Microsoft-féle Metro-ra? Gondolok ezalatt arra, hogy a 7-es után szívesebben váltanak majd az emberek erre, főképp megfelelő reklámkampány és támogatottság mellett.
-
Zefír
őstag
Kind of cool.
Csak nem értem, így még erősebb hw kell alá, igaz vol tróla szó, hogy hw is fejlődik chrome bookokon, de szerintem chrom os-nek pont az volt a lényege, hogy nem kelett alá komoly hw. Persze ha HD videókat nem is játszotta le rendesen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háztartási gépek
- Milyen processzort vegyek?
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest