- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topik
- Home server / házi szerver építése
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
válasz
Lalikiraly #31 üzenetére
Chess Titans-t én nem láttam, sőt még a Pinball program is eltűnt, de ugye már van Marketplace támogatás (van sok coming soon program).
Emlékeim szerint ha visszatérsz a hagyományos desktop-ra ott már angol, de már a Metros appok beállítás oldala sem tud magyarul. -
Gusztáv
addikt
Azt is említsük meg, hogy most már félig-meddig magyar (a Metro csempéi), valamint hogy végre működik a Music és a Videó app is rendesen (be tudd jelentkezni). Nekem ez a rendszer egyre jobban bejön, DP óta ezt használom a notebook-on. Úgy néz ki, valamit csiszoltak a energia managementen is, mert nekem sokkal jobban bírja mint a DP.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topik
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Home server / házi szerver építése
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest