- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kompakt vízhűtés
- Analóg fényképezés
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wa2x_
veterán
Enyém most ilyen:
-
Wa2x_
veterán
Innen le lehet tölteni csempéket kiegészítésképp.
(#58) Tikakukac: Ez nyilván így van.
-
Wa2x_
veterán
Ebben egyetértek, de ez nem arra való... ha teljes alkalmazást szeretne valaki, akkor tényleg vegyen egy olyan OS-es telót, amilyet használni akar. Amúgy sem hiszem, hogy meg lehetne valósítani, nyilván erős jogi korlátokba ütközne.
Ez csak arra jó, hogy belekóstolhasson a user, hogy mégis mivel kell számolnia, persze ez kb. 30%-ban tesz eleget a valós op. rendszernek, de mégis vmi, lehet hogy épp ez segít valakinek a döntésben. -
Wa2x_
veterán
Köszi a kiegészítést, pótolni fogom, ami hiányos.
Nem régóta használom én sem, a színeknél nem vettem észre a többit, de ez jó köszi.
Módosíthatók az animációk, hol és hogy? Egy animáció van, hogy a főmenő, hogy tűnjön el. Be lehet kapcsolni a "Jump Animation" erre gondoltál?
-
Wa2x_
veterán
válasz
BomiBoogie #13 üzenetére
Most írtam át nem rég.
-
Wa2x_
veterán
Köszi lehet megnézem majd azt is.
btw a többieknek: Ez csak egy lebutított WP8 launcher, olyan "ismerkedés a felülettel", aki esetleg unja a TW-t vagy a többi számos letölthetőt, annak jó lehet egy db-ig egy kis változatosság, vagy aki WP8-as telót szeretne venni betekintést nyerhet, de sztem ezt oda is írom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan Apple Watch Series SE 2.gen GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- JBL Bar 800 Pro 5.1.2 Hangprojektor
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest