Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• CyberPunk666

senior tag

válasz #13260800 #187 üzenetére

A w8 nem a metro miatt kell, van ott más is.

Nem kell a w8, de idővel felléphet az igény a frissítésre más dolgok miatt és akkor a w8 is ugyanúgy működik és funkcionál.

Szóval itt a lényeg az, hogy pontosan ugyanannyira alkalmas rá, mint elődei.
    Az teljesen más kérdés, hogy kell-e, tud-e olyat amire szükség van...

• Malachi

addikt

válasz #13260800 #187 üzenetére

én úgy használom, hogy ugye desktopon dolgozom, tökugyanúgy, ahogy a win7-en, egy tiszta munkafelületen.
    unatkozom, elegem van, nyomok egy win gombot, kirak kezdőképernyőre, rápillantok a blogos csempére, az órára, fészbúk csempére - nem lépek be, rápillantok, hogy történt-e esetleg valami, mert ott értesít - talán elindítok egy flippert, elvagyok pár percig, aztán húzok vissza a munkafelületre.

sokan úgy beszéltek a kezdőképernyőről, mintha valami szörnyűség lenne, ami gátolja a munkát. marhára nem. tök független tőle. belépésnél addig látom, amíg elindítom az asztalt róla és annyi. a kezdőképernyő, nekem, egy plusz. hasznos, mert nincs tele a munkafelület felesleges widgetekkel, értesítőkkel, mittudomén mivel. asztalon csak meló, ahogy a win7-en, csak esetleg zavaró tényezők nélkül, kezdőképernyőn minden más.

nekem ez jó. persze mindenki máshogy használja a rendszert, de akkor is. nem értem, miért zavar, hogy ott van. persze, én nem vagyok mérnök, csak egy felhasználó.

(#190) Adler - jól érted, mivel azt kérdezted, arra válaszoltam. ezek szerint elsőre nem értetted. az asztal, azaz a desktop kiköpött ugyanaz (gyárilag start menü nélkül) mint eddig volt és úgy is kell használni.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák