Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Mini LCD panellel szerelt CPU-hűtővel adott magáról életjelet a Gamdias
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paladin73
csendes tag
válasz
spiritex #2707 üzenetére
Hát, én is ezt a programot használom, és ha be van kapcsolva, akkor bizony szopja az aksit rendesen.
Más:
Nagyon bosszantó ez a harmatgyenge mikrofon, kombinálva azzal hogy nem lehet semmilyen külsőt csatlakoztatni hozzá.
(Gondolom usb-s headset sem megoldás, nem tudna mit kezdeni vele a szoftver)Tud esetleg valaki valami olyan appot, amivel esetleg ilyen szoftveres 'microphone boost' jellegű dolgot lehet csinálni?
-
Paladin73
csendes tag
válasz
spiritex #2633 üzenetére
Ennyire szerencsére nálam nem csúnya, mint amit ott mutattál.
Igazából ha sötétben használom, akkor nem is látom, csak világosban - akkor mindig törölgetni akarnám olvasás közbenEgyébként valami illesztési gond miatt lehet ez nálam, ennél a saroknál icipicit magasabban van a kijelző üvege, és egy picike bevilágítás is látszik sötét háttérnél.
-
Paladin73
csendes tag
Legfrisebb tapasztalataim:
Ami jó: amióta a nova launcher van fent, sokkal ritkábban fagy, mondhatnám alig.
Ami nem: tegnap elkezdett nekem is marhulni az aksi töltés kijelzése. 100%-ot jelzett, amikor emlékeim szerint előtte már kevesebbet mutatott.
De ha ez nem is teljesen biztos, az igen, hogy ma f8 körül levéve a töltőről, kb fél órát olvasva rajta szintén 100%-on van még, ami szintén nem lehet való.A másik, hogy épp most vettem észre, h a poros kijelzőt hiába törlöm: a por belül van. A töltő dugója felőli saroknál kifejezetten zavaró mennyiségű por jutott be valahogy - természetesen nem használtam homokozóban kislapátnak, se más indokolatlanul poros helyen. Ez most kicsit elkedvtelenített, hogy kevesebb mint egy hónap alatt ilyen kosz jutott bele, mi lesz így fél év múlva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az első szélesvásznú tablet a WayteQ-től, mely új külsővel, kedvező árral, friss szoftverrel és kissé felemás hardverrel kínálja magát.
- újszerű iPad Pro 12.9" (3. generációs) (2018) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Apple iPad Air 2 128GB Wi-Fi Szép állapot, eredeti dobozában
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest