- Milyen TV-t vegyek?
- Intel találgatós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pokerman
csendes tag
Csak egy mezei technikus vagyok, szóval lehet hogy nem fogalmaztam jól. Arra gondoltam hogy a jelenlegi raszteres grafikát is lehet különböző megvalósítású hardveren gyorsítani, és én egy ilyen újfajta megvalósítás elterjesztését látom az Intelnél (azért az Intel és a Microsoft jóbarátok). A második részben igazat kell adnom neked.
-
Pokerman
csendes tag
Gyanús ez nekem... -bh- megelőzött, és írta hogy ez nagyon hasonlít a Larrabee-re, és igaza van. Őszintén szólva nagyon remélem, hogy ez nem fog összejönni az Intel-nek. Mert a szitu szerintem a következő: adott egy óriási chipgyártó, aki be akar törni a grafikus piacra, de olyan nagy lemaradása van ebben a szegmensben, hogy esélytelen (tudom, az Intel adja el a legtöbb grafikus vezérlőt (integrálva), de ez most más...). Létrehoz tehát egy újfajta renderelési módszert, és megpróbálja ráerőltetni a többi gyártóra is, rákényszerítve ezeket is a nulláról indulásra (ATI, Nvidia, S3(?)). És félek, hogy van akkora befolyása, hogy ez sikerülhet. Az Intel egyébként sem szokott mindig tiszta eszközöket használni, lásd AMD-féle antitröszt vizsgálat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel találgatós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Filmvilág
- Asztalos klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest