Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmdms
addikt
Nem rossz kis egerek, nekem nagyon tetszenek, de Z500-at pölö nem találtam zala megyében sehol sem, nagy bánatomra, mert ahhoz képest milyen olcsók, jónak tűnnek.
[ Szerkesztve ]
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
Csabee.
nagyúr
szerintem is tök jó az egér, csak a fényes felülete sztem gyorsan kopik.. legalábbis ránézésre nekem ez jön le belőle de jóóó
Üdv: Csabee.
-
szuper-t
őstag
szerintem sablonos.
arra kéne már menni h kényelmes legyen tenyérbe illeszkedő egereket mikor fognak kidobni?
pl A4tech x7 es verziók
vagy az utazást kedvelőnek:
Addex so172
ilyet a népnek[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
Teljesen jellegtelen és érdektelen
egerek. Az igazi no-name érzés. -
Kephamos
addikt
Végre! Mármint, hogy kipróbáltátok Linux alatt hogyan muzsikál. Remélem ez szokássá vállik a jövőben!
-
-
cizoe
őstag
Kábel nélkül hogyan megyen bele az áram az egér be?
-
Hebry
senior tag
Tipikus notiegérnek néznek ki.
Kicsi, hurcolható, amikor kell kéznél van.
Játékra biztos nem fogod használni, mert ahhoz túl apró.cizoe: Tudod a varázsló...
[ Szerkesztve ]
-
tserrof77
őstag
Nekem sem tetszenek. Valahogy az "óccókinajigagyi" érzés jön le róluk. És ehhez képest az áruk, háát.... Nekem nem kellene ilyen egér. Az a lakkozás pár hét aktív használat alatt kikopik. Most egy kb 5 éves Genius Webscroll egerem van. Azt leszámítva, hogy néha "mászik" a kurzor, semmi baja. És kopás sem látszik rajta! Na, az EGÉR Nekem...
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
gerbaudhu
tag
Na akkor egy olyan vélemény is legyen itt, akinek van is ilyenje (S450). Én egy logitech-et cseréltettem vissza, ilyet választottam helyette. Kijelenthetem, a dobozán és az elemen kívül semminek nincs kínaiszar hatása, a gumiív profi, a görgő első osztályú, és szerintem vízen is működne. Kínai az elem, de súlyra is van olyan, mintha duracell lenne, a tartósságról még nem tudok nyilatkozni. A logitechbe 2 AA-s kellett, ennek elég egy is, és ez azért jó, mert az dögnehéz volt, ez meg nem. OSX alatt használom, alapban működik minden funkciója, és nem csinál olyan hülyeséget, mint a logitech, hogy ha 3(!!!) másodpercig nem nyúlsz hozzá átmegy energiatakarékosba és csak tolod, tolod, még mindig nem megy, aztán 20 cm után észbe kap és ugrik a mutató fél képet... Kész kínlódás vele mondjuk híreket olvasni. Ez viszont 1 cm alatt életre kel, (és legalább 6 mp-ig békén kell hagyni, hogy lemenjen alfába). Teljesen használható, és nem is 11000 ért vettem, hanem 9900-ért (ajándékutalványra ). Csak ajánlani tudom!
-
waverider
senior tag
jó kis egerek ezek bizony, nekem a méretükkel van csak bajom, nincsen lapátkezem, de ezek azért nekem mütyűrök.
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
Déta
tag
Nah... Már a cím után tudtam, hogy TETSZETT plecsninél jobbat nem fogok látni a végén...
Írtam egy alkalmazást magyar nyelven: http://logout.hu/bejegyzes/deta/egy_hasznos_alkalmazas_tolem_nektek_sok_szeretette/hsz_1-50.html
-
KaraDani
addikt
válasz tserrof77 #14 üzenetére
"Azt leszámítva, hogy néha "mászik" a kurzor, semmi baja." Ezen kívül lehet nagyobb baj egy egérrel Nekem pont, hogy az ilyen nem egér, az egér onnan kezdődik, hogy ahova én rántom az a kurzor ott legyen, az hogy mi mennyire kopik, a legultolsó dolog. Lassan 3 éves logitech mx518 amon a logo már rég full lekopott, de még mindíg halálosan precíz...
-
tserrof77
őstag
De ezt is csak akkor, ha otthagyom, és nem nyúlok hozzá. Ez egy 5 éves egerentyűtől már elnézhető. egyébként jópár éjszakát végighenteltem szegénnyel pár MOHAA és UT szervert megjártunk együtt
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
ngabor2
nagyúr
nekem is mindössze a méretével van bajom. miért van az, hogy még mindig él az a tévhit, hogy notihoz kicsi egeret kell adni? mennyivel foglal több helyet egy normális méretű egér, mint egy ilyen szinte használhatatlanná (számomra használhatatlanná) zsugorított okosság? szerintem nem annyival, mint amennyivel kényelmesebb a nagy.
másrészt az usb-s egérnél (nem ennél, egy dell egérnél, ami amúgy logitech belsejű) tapasztaltam, hogy a hosszú használatot nem igazán díjazzák. először azt hittem, hogy csak amiatt kezd egy idő után későn reagálni, mert a linuxos driver beteg. aztán mikor win alatt is jelentkezett 3 nap uptime után, akkor már csak az egérre tudtam gondolni, mint hibaokra.
-
KaraDani
addikt
válasz tserrof77 #19 üzenetére
Nem a kora miatt van, hanem szimplán az optika precízsége miatt. Én spec ezekkel nem is tudok már gamelni, mer annyira lowsenses vagyok, hogy ha hagyomőnyos egereket megrántom mert 180 at akarok fordulni, csak rángatózik egyet a kurzor, és kb egyhelyben marad
ngabor2: 1 vagy 2 elemmel megy az az egér? Ha 2vel akkor fura hogy ennyit eszik
[ Szerkesztve ]
-
twollah
nagyúr
Nagyon picik az egerek.
-
mate0217
aktív tag
Jók nekem teszenek mert nem kell a vezetékkel állandóan bajlódni
Hol a nyuszi? - Hole a new see? Hideg van. - He dag one. Van két macskám. - One Kate much come. http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=117708
-
balu72
tag
Szerintem ár/érték arányban elég jók!
"balu72 felhasználónak 263 pozitív és 0 negativ értékelése van a régi "ph megbízhatóság" fórumon!"
-
FanatiK
csendes tag
Úgyvan szerintem is!
┌── *Egy Ember jellemét a cselekedetei határozzák meg!! ──┐ └───────────────────────────────────────────────────┘
-
DaviD202
aktív tag
sziasztok vettem egy ilyen egeret, az normális hogy kb 1 méter a hatótáv légvonalban, de ha az usb-s rész előtt van valami, pl lcd monitor akkor már "leárnyékolja"... Szerintetek hibás az egér?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PORTAL ITX GAMING PC // Core i5 2400 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // GIGABYTE GTX650 2GB GDDR5
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple Watch Series SE 2023 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest