Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jezy

csendes tag

válasz Rojik #153 üzenetére

Volt megint egy kis időm, és végigolvastam a topic nagy részét.
    Itt mindenki mond igazságot és mindenkinak maga fele húz a keze :DD .
    Jó oké én Linux párti vagyok tehát tuti kilógok a sorból de néha én is játszom gépen, ha a Winfost indítom el.
    A jómultkorában összejöttünk haverokkal és mivel neki van PS mittudom én hányas (Tekken Tag tournament 2 vel játszottunk főleg), El kell ismernem, hogy mégis más életérzés a Ps mint a Pc. Személy szerint én a pc-t többre fogom tartani mint bármi mást, mert egy programozónak, még ha webprogramozó is (mint jómagam) a pc lesz a mindene, mert az a munkakörnyezete (minden darabja opcionális, azt alakítasz rajta amit nem szégyellsz), emellett lehet játszani is vele. De nagyon sokat itt gondolok ismerősömre is, megveszi a konzolt, mert neki az a típusú játék kell, és az az életérzés. Tényleg sokkal másabb a konzolon játszani, és megértem azokat akik mellette teszik le a voksukat. De azt ne felejtsük el, hogy az emberek nagy része, még találkozott a Comodor 64-el és végignézte, ahogy fejlődik a pc, és szépen lassan a mindennapok részévé vállt.
    Persze, hogy nem ért hozzá. Én se tudok kenyeret sütni, hiába eszek minden reggel :DD Ha nem lennének ilyen emberek nem lenne munka sem :DD

A végszó. Nem rossz a konzol, de az én szívem a pc-hez húz. Emellett meg inkább LINUX. Még nem láttam pingvines konzolt :DDD :DDD :R

A pingvinek előbb utóbb úgy is világuralomra törnek :)

• Jezy

csendes tag

válasz Madwe #140 üzenetére

Ebben igazad van, viszont nekem kell az a perverzió, hogy magam módosítom a futtatási környezetet.
    A felhasználók nagy többsége nem érdeklődik a gép konstrukciója iránt, csak az a lényeg, hogy játszható legyen. Ettől persze még nem vetem meg. Én is játszottam tekken3-at konzolon.
    De egy pc-t a saját igényeidre alakítasz, míg egy konzolt úgy használsz ahogy a kezedbe adják.

• Jezy

csendes tag

Hát nem tudom. Kicsit kilógok a sorból, mint nyílt forráskód párti, de a konzolos dolgokkal nekem mindíg az volt a bajom, hogy ha valami nem jó benn, vagy upgrade-t hajtanál végre, korlátozottak a lehetőségek. míg egy pc-t azért könnyebb és olcsóbb karban tartani.
    Habár az is igaz, hogy az 1.0 user-nek mindegy, mert az gépet sem rak össze.
    Én inkább a pc mellett döntök. Ha szabadon modulálható lesz a konzol akkor elgondolkodok rajta.

Új hozzászólás Aktív témák