Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Logitech Z906
- SSD kibeszélő
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- UHD filmek lejátszása
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
válasz sirály12 #152 üzenetére
Igen tanítják, még sem ért hozzá sok ember, mert nem érdekli, lényegtelennek tartja, hogy működik, illetve van olyan, aki képtelen megtanulni valamilyen oknál fogva. Azt meg, hogy megéri-e, azt csak a vásárlók dönthetik el. (Meg a Marketing gépezet )
Nekem van egy erős Gamer PC-m, valamint egy PS3 és egy XBOX 360 is. Utóbbi kettő az exkluzív címek miatt. A PC mindig is érdekelt, mindig is fog. De sokaknak csak az a lényeg, hogy bekapcsolja és menjen. Több helyre is nekem kell mennem amiatt, hogy letöltsem a windows és alkalmazás frissítéseket, mert képtelenek 5 helyen arra nyomni, hogy update, next, next és kész. És járok ügyvédektől kezdve, vegyészeken át még pár emberhez. Sőt a munkahelyen még abban is segítenem kell a kedves kollégáknak, hogy megcsináljanak egy zip kitömörítést. Persze tanfolyamon voltak, át is mentek kitűnő eredménnyel. Itt tartunk, ez is egy nagy indok, ami miatt a konzolok sikeresek.
Azért jó pesszimistának lenni, mert vagy igazad lesz, vagy kellemes meglepetés ér. // George F. Will //
-
Madwe
nagyúr
válasz sirály12 #147 üzenetére
1.Nem azt írtam hogy csak 600ezres géppel lehet játszani, hanem csak próbáltam túlzóan érzékeltetni, hogy röhelyesnek tartom hogy valaki vesz többszázezerért pc-t, telefont, anyámkínját, a játékokat rá már lopja, mert hogy miért ne...
2. Arra reagáltam, hogy a konzol túlárazott, pedig nem az. Valamint a fix hw előnyeit pedig te felejted el, végletekig optimalizált kód, mély szintű programozhatóság, stbstb. S a devek egyre jobban ismerik ki a hw-t apit, egyre jobb játékokat tesznek eléd. Ergo az is ingyen javul, csak az tényleg, igaz a ciklusa végére lemarad. De egy Last of Us-t pl semmiképp nem neveznék 2013-ban ronda játéknak... Meg azt hogy nem mindenki akar folyamat fejleszteni a gépén, nem kell neki a legújabb legjobb, csak egy jó teljesítményt akar fixen ami neki elég... Nomeg azt is elfelejted, hogy a konzolosok nagy %-nak van valamilyen szintű gamer pc-je, de fordítva ez sokkal kevésbé igaz...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Elemlámpa, zseblámpa
- TCL LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- Ukrajnai háború
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HP Pavilion laptop, 15,6", i5-7200U CPU, 8 GB DDR4, 128GB SSD + 1TB HDD, NVIDIA 4 GB dedikált DDR3
- Asus tuf gaming VG249Q monitor
- Új Mikrotik RB260GSP Gigabit Managed POE Switch
- Horizon Forbidden West Complete Edition (PC, Steam Kulcs)
- Szép állapotú, hibátlan Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest