Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz sirály12 #152 üzenetére

Igen tanítják, még sem ért hozzá sok ember, mert nem érdekli, lényegtelennek tartja, hogy működik, illetve van olyan, aki képtelen megtanulni valamilyen oknál fogva. Azt meg, hogy megéri-e, azt csak a vásárlók dönthetik el. (Meg a Marketing gépezet ;] )

Nekem van egy erős Gamer PC-m, valamint egy PS3 és egy XBOX 360 is. Utóbbi kettő az exkluzív címek miatt. A PC mindig is érdekelt, mindig is fog. De sokaknak csak az a lényeg, hogy bekapcsolja és menjen. Több helyre is nekem kell mennem amiatt, hogy letöltsem a windows és alkalmazás frissítéseket, mert képtelenek 5 helyen arra nyomni, hogy update, next, next és kész. És járok ügyvédektől kezdve, vegyészeken át még pár emberhez. Sőt a munkahelyen még abban is segítenem kell a kedves kollégáknak, hogy megcsináljanak egy zip kitömörítést. Persze tanfolyamon voltak, át is mentek kitűnő eredménnyel. :) Itt tartunk, ez is egy nagy indok, ami miatt a konzolok sikeresek.

Azért jó pesszimistának lenni, mert vagy igazad lesz, vagy kellemes meglepetés ér. // George F. Will //

• Madwe

nagyúr

válasz sirály12 #147 üzenetére

1.Nem azt írtam hogy csak 600ezres géppel lehet játszani, hanem csak próbáltam túlzóan érzékeltetni, hogy röhelyesnek tartom hogy valaki vesz többszázezerért pc-t, telefont, anyámkínját, a játékokat rá már lopja, mert hogy miért ne...

2. Arra reagáltam, hogy a konzol túlárazott, pedig nem az. Valamint a fix hw előnyeit pedig te felejted el, végletekig optimalizált kód, mély szintű programozhatóság, stbstb. S a devek egyre jobban ismerik ki a hw-t apit, egyre jobb játékokat tesznek eléd. Ergo az is ingyen javul, csak az tényleg, igaz a ciklusa végére lemarad. De egy Last of Us-t pl semmiképp nem neveznék 2013-ban ronda játéknak... Meg azt hogy nem mindenki akar folyamat fejleszteni a gépén, nem kell neki a legújabb legjobb, csak egy jó teljesítményt akar fixen ami neki elég... Nomeg azt is elfelejted, hogy a konzolosok nagy %-nak van valamilyen szintű gamer pc-je, de fordítva ez sokkal kevésbé igaz...

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák