Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem is eszemben van a játék már egy ideje, tudtam hogy jön, csak még nem volt pontosan bejelentve a dátum. Nagyon sokszínűnek és érdekesnek tűnik az eddigi videók alapján, a THQ Nordic játékai pedig eddig korrekt állapotban jelentek meg, szóval nekem szilárd a bizalmam bennük eddig - természetesen attól preorder nuku és remélem nem rontják el a reputációjukat egy rossz állapotban kiadott játékkal, mint a CDPR.
-
jupp008
senior tag
Rajta van a "kívánságlistámon" és pont valamelyik nap jutott eszembe, hogy utána kellene néznem mikor is fog megjelenni.
-
myckey
veterán
Figyeltem már egy ideje, érdekes darab...THQ Nordic jó csapat sztm.
Érdekesek a karakterek, tök jó a harcrendszer és a mozgásanimáció. A játéktér is tetszik.Betesszük a listára.
-
peetyy
őstag
Nem nagyon kísértem figyelemmel, de azt hittem már rég megjelent
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Eredeti játékok OFF topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Formula-1
- iPad topik
- Villanyszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest