- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2025: AI a grillsütőben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Értem. És nem értem.
Az elmúlt néhány évben történelmi magasságokban voltak az egyes VGA (kategóriák) árai.
Tényleg úgy gondolod, hogy akár egy közép kategóriás Sapphire VGA esetében szignifikánsan megdrágította volna a "Vapor chamber"-es hűtő a végtermék árát?
Legalábbis olyan mértkében, hogy (pusztán az plusz +pár %-kal magasabb ár) jelentősen visszavesse a vásárlási kedvet?
"Aquila non captat muscas."
-
Televan74
nagyúr
Nekem ez a szín nem jön be.
Mindenbe beleugatok!!!
-
Piftuka
veterán
válasz #82819712 #30 üzenetére
Köszi az info-t!
Úgy tudtam, hogy az összes "Nitro+" hűtés kapott "Vapor chamber"-t is. Hiszen éppen az a lényege ennek a hűtésnek.
Akkor viszont nem is értem, hogy miért hagytak fel vele...!?
Az utóbbi évtized egyik legjobb, VGA-kat érintő innovációja volt...
"Aquila non captat muscas."
-
félisten
Igen, szerintem is. Nagyon szeretem ezeket az egyedi, különleges cuccokat. Szépségéről lehet vitatkozni, de egyébként nekem tetszik az 590 kinézete, de azon különleges esetek egyike amikor a hátlap inkább. Az nagyon szép.
Ha most dobnék össze gépet és nem lenne sokkal drágább, akkor összeraknám ezt a cuccot csak ezekből a komponensekből.
Anno volt ilyen ( 20. évfordulós) a 980 Ti ből is.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
arn
félisten
ha lenne egy kis eszuk legyartatnanak elore 5000 zen2ot... sokkal nagyobb hirveres lenne.
igy kicsit szkeptikus is vagyok a majus-julius rajtban.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Hellwhatever
aktív tag
válasz Synthwave #16 üzenetére
Igen, a királyi többesre gondoltam.
Sajnos mostanában tényleg kevés az igazán PH! színvonalú CPU, VGA vagy alaplap teszt és a hírek is gyakran csúszásban vannak.
"persze, mert az AMD megvett a szerkben mindenkit kilóra".
Meg. Annyira hogy az avatarodon is igazából Lisa Su kacsintgat olyan csábosan.9800X3D | ASRock X670E Steel Legend | Corsair 32GB DDR5 6000MHz CL30 | Gigabyte RTX 4070S WINDFORCE OC
-
törölt tag
Ez melyik alaplaphoz dukál? Jaaa, hogy semelyikhez!
-
tibaimp
nagyúr
Miért ezt adják ki erre az eseményre, miért nem egy Radeon VII-est? Az, szerintem, ütősebb lenne...
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
zooliii
tag
Szép, az nem vitás. Ezeknek a kártyáknak csak az árát kéne alacsonyabbra lőni, mert most a konkurencia ajánlata jobb vétel, gamingre legalábbis.
-
Chaser
legenda
sztem minden gyártónak volt olyan vga-ja, amin gyatra volt a hűtés
anno volt egy gb 4670-em, na olyan pöcsköszörű ventit talán nb-ken láttam, fix 12v-on ment, a rakéta porszívó hangja nem nagyon tűnt fel mellette :d vissza is vittem, a boltos gyerek nagyot nézett, aztán kiderült h ez bizony ilyen, megoldottam 5v-ra átkötve, úgy is hűtött eleget, és már elviselhető volt a hangja...
ugyanakkor, volt zafír 5670 ddr5-ösöm is, általuk moddolt ac l2 pro-val, nem tudom mit csináltak, mert volt l2 pro-m is, de a zafír verzió bizony néma volt, az l2 pro csak nagyon halk, csak akkor hallottam valami kis suhogást, ha közvetlen a kártya mellé tettem a fülem, szerettem is akkor a zafír vga-kat, ahogy mostanában olvasgattam amd kártyákról, amd oldalról én is csak zafírt vennék - ha még mindig 2 év garral adják a többi gyártó 3 évével szemben, akkor azért nem a legjobb szájízzel -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nitro+-okat bátran veheted. Emelt órajelek és király hűtések. Radeonból csak Sapphire-t veszek.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
veterán
Régen volt egy Sapphire kártyám, annak csapnivaló volt a hűtése, azóta nem merek tőlük venni VGA-t.
A képen: Sapphire Radeon 3850
[ Szerkesztve ]
Sok HDD egyben, olcsón ---> https://hardverapro.hu/apro/sata_hdd-k_2_5_es_3_5/hsz_1-50.html
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Hellwhatever #11 üzenetére
Nem "-játok", hanem csak "-od". Ellenben ha királyi többesre gondoltál, akkor vedd az első mondatot érvénytelennek; megbékélek a ragozással.
Jellemzően nem én válogatom a napi híreket (bár vannak egyéni kezdeményezések is - de hírekből amúgy bőven akad az IT világában napi szinten, így szelektálni kell), meg nem is tizenkét fős a PH! brigád - az egyéb kötelezettségekről (pl. tesztek vagy magánélet - hiszen nem 16 órás a munkanap (meg jelen esetben Húsvét + hétvége is bejátszik)) nem is beszélve. Ebből kifolyólag van, hogy valami nem azonnal/1-2 napon belül jön ki, de szerintem ez abból a szempontból nem volt túlságosan megkésve, hogy a cucc még nem árasztotta el a kereskedések polcait, így van idő összerakni a pénzmagot, ha valaki ilyet szeretne.
(Ettől függetlenül látom lelki szemeim előtt azt a verziót, hogy még aznap, szinte azonnal lehozzuk, és arra meg mástól az jött volna, hogy "persze, mert az AMD megvett a szerkben mindenkit kilóra". )
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Kupszi
aktív tag
Emelhettek volna az órajelen kicsit, ja ás a 9Ghz VRAM is simán bírná. De hát a színe miatt el kell adni többért.
Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
-
Molyzsa
aktív tag
Ebben a színben a 3 ventis Sapphire Vega Nitro jönne be nekem
..o.O..
-
törölt tag
-
SQX_Barto
addikt
Altalaban szepen a Saphire kartyak, de ez nekem nem tetszik
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Chaser
legenda
válasz HELLAFLUSH #3 üzenetére
nekem is ez ugrott be róla ( : 50. évfordulóra megerőltethették volna magukat kicsit jobban is a designerek
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Hát nem éppen az a tipikus húdeprioritást élvező hírfoszlány.
-
green dude
tag
Mindig is kedveltem a Sapphire kartyait, ha eppen AMD-s kartyat veszek akkor csak toluk vasarolok. Ezt az editiont kevesnek erzem, csak igy a korites miatt. Persze, tudom, a polaris igy is szenne van huzva.
-
r92king
tag
Alig várom, hogy végre, oda írjam a Navi teszt alá, hogy Rust in Peace...Polaris. de addig még 2-3 variáns jönni fog ebből a szériából
À tout le monde, à tous mes amis, je vous aime, je dois partir
-
GeryFlash
veterán
Ja hogy szerinted azért nincs teszt illetve azért késtek félévet a 2070/2080 tesztek szemben az első napos rx 590nel?
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Shing
őstag
Nem kinézetért szoktam kártyát venni, de ezt nagyon eltalálták. Az eredeti kék jobban bejön, de ez is szép.
-
HELLAFLUSH
őstag
ezzel most a kisebbség a célközönség?
Gigolo Edition -
-
lemusz
addikt
Kicsit húzzatok bele, ez jobb helyeken már egy héttel ezelőtt le lett hozva.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vissza a PC Masterrace-re
- EAFC 25
- PlayStation 3
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...