- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egérpad topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
Jaj ne már, az Epson is? Multkor a Nokia... Már mindenki netbookot fog gyártani akinek valami köze van az elektronikához?? Nagyon várom már a Whirpool, Indesit, ETA netbookokat
-
gulupeti
senior tag
Megmondom őszintén, hogy én ettől a sok netbooktól már nemkicsit becsömörlöttem...
-
Magnum_
nagyúr
mondjuk tényleg mindenkinek van már 10"-os netbookja...
-
marsu
veterán
Mostanában minden nagy nevű elektronikai cég netbookot dob piacra ...
... lehet hamarosan jön majd a Whirlpool, a Zanussi, ... stb.
-
ufocsalad
tag
9tűs vagy 24? És lyukkártyával működik majd?
-
Gergő_
őstag
belül tényleg nincs semmi új, no de a külső nagyon el van találva!
-
benoce
tag
fogalmazunk ugy, hogy Te nem ismered oket, az nem jelenti hogy ezer eve japan es amerikai piacon nenm forgalmaznak (bar usaban mostansag nem). Volt szerencsem Epson notebookhoz.
Eppen multheten adtam oda az egyik kozel 15 eves gepet 60mb vinyoval a Epson Mo egyik emberenek. Fulig ert a szajahttp://shop.epson.jp/note/
-
Ste
addikt
Maga a forma nekem nagyon tetszik
Amúgy meg van egy jó hosszú futószalag és jönnek rajta a masinák, csak máshogy címkézik őket, meg némelyik a szállítás közben megsérül, így lesznek kicsit más formájúak
-
Silentfrog
veterán
A név uj,a belsőség a régi ,megszokott,unalamas.Legalább egy ici-picit változtathatnának.
-
Ez se más mint az összes többi
-
broberto
csendes tag
Egy ujabb tucatgép
-
Tidus
addikt
Igazából ha netbook vásárlás előtt álnék, biztos nem vennék EPSON-t mivel ebben termékben még nem bizonyított.
-
negyedes
addikt
Hat oooo biztos jo lesz valamire.........
-
Stiky
senior tag
"Újabb Epson netbook jelenik meg" - Mikor ezt olvastam, csak ennyi jutott az eszembe: De minek?!
Mondjuk az ára, ahhoz képest emberi. -
Na jól van ám már. Ezekből a valamikből kezd elegem lenni, illetve az értelmetlen, újabbnál újabb, de igazából tökre ugyanaz kiadásokból. Minek ennyi már? Mert kell végül is, van bő piaca, de most már valami igazi újítás is legyen benne ennyi idő után. Hiába jó az ára is mondjuk, ha egyszer már mindenkinek van ilyen paraméterekkel rendelkező gépezete. Legalábbis akinek kellett már biztosan beszerzett egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Honor Magic V2 - origami
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OTP Bank topic
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- További aktív témák...
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT HUN
- Dell Latitude 5400, 14," FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás szá
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 24 GB, 1TB vagy 512GB, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged