- Computex 2025: Jól sikerült a be quiet! belépője a perifériák világába
- Computex 2025: Nézzük miket mutat idén a DeepCool!
- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rbalint88
addikt
válasz
Ed Parker #95 üzenetére
az az értelme a fullHD kijelzőnek, hogy ennél nincs jobb
és ennyiért igazán benne lehet.
a te részedről annyi a részrehajlás, hogy eldöntötted, hogy az air jobb és kész
innentől nincs miről beszélgetni...
szerintem az apple amellett, hogy jó gépeket gyárt, túlárazott és túlhype-olt cucc. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
dbalazs80 #93 üzenetére
pici elfogultságot és pontatlanságot érzek nálad is
én néztem a zenbook-ot, a betekintési szöge nem olyan jó mint az air-nek,viszont kisebb a felbontása.
a gari ok,ott tényleg az asus jobb.
a jelenlegi air már ivy bridge procival van szerelve,ugyanazon az áron,de ha a drágább i7-es procival nézzük,az is 490ezer és nem 600,ahogy írtad.
a cikkben ux31 szerepel,Te meg ux 32-őt írtál,ami 1300$ hibrid 500/24GB ssd-vel,az air-ben meg 1600$-ért 256GB-os ssd van,azt ha hozzádobod,már ugyanott vagy.
az meg hogy 13"-on mi értelme van a full hd kijelzőnek más tészta
-
dbalazs80
tag
válasz
Ed Parker #80 üzenetére
Csak nagyon picit részrehajló az összehasonlító teszt.
Display nem is értem, hogy lett döntetlen hiszen
Air 1440x900 TN
UX31 1600x900 IPSVGA megint érdekes, mert ugyanaz van mind a kettőben, tehát nem lehet egyértelműen az Air-é jobb.
A garanciát megint nem értem, hogyan lehet egál, mert az Air-re 1 év van és az is lokalizált, míg az UX31-re 2 év nemzetközi gar van.
Szerintem nem is érdemes tovább feszegetni, hogy az összehasonlító teszt írója nem volt igazán objektív.
A szoftver kérdés pedig olyan, hogy pl. matlab-ot futtas kérlek OSX-en.
A cikkben szereplő UX32-es kijelzője i7-es processzorral 1920x1080 IPS, VGA pedig GT620 1GB. 349.900Ft-ért hardverben sokkal erősebbet kapsz, amit Air-ben csak 600.000 Ft körül.
-
laceeeboy
tag
Az egér és a gépház tetszik, az egérnek ahhoz képest, hogy nincs nagy ára, elég jó tulajdonságokat kapott. Csak vajon meddig bírja?
-
yknarf
tag
Sharkoon QuickPort Intern Multi - tetszik
-
Nem tudjátok esetleg, hogy ez a Tenda működik-e repeaterként is?
-
rbalint88
addikt
válasz
dbalazs80 #58 üzenetére
Abszolút jó, a kijelzője kb verhetetlen ebben a méretben, hardveresen pedig messze van olyan erős, hogy bármire elég legyen, amit átlagos használat mellett kaphat. meg még azon túl is
nem hajlamos a melegedésre jobban, mint egy átlagos nagy noti, ami szerintem nagy szó. egyedül akkor volt kellemetlenül meleg, amikor 35fokos szobában töltés közben meghajtottam huzamosabb ideig és szellőzni se nagyon tudott, meg alulról melegítettem én is a laptoptartón keresztül. 1 percre beraktam venti elé és utána bírható volt.
szerintem nagyon jó vétel, az egyeteln hátránya, hogy lehetne szorosabb a zsanérja, mert a súlyától ki tud nyílni ütközésig, ha mozgatod. de mivel ips paneles a képernyője, ez nem akkora probléma, mert nem torzulnak a színek. -
Kösz az infot szp1. Mostantól tisztábban látok egy fokkal. Vagy kell egy kártyafogadó dekóder vagy megfelelő tv, de akkor szerintem rá kell dobni egy 10k Ft-ot a CA modulra.
A CI slot szabványos minden kontinensen? Illetve ha igen, akkor kompatibilis? (Mert én választom meg, hogy conax képes CA modullal töltöm be a slotot, vagy sem. )
Van még egy trükkös kérdésem: a helyi kábeltv adás MinDig kártyás dekóderen keresztül megy a tv-be. Egyik állomáson DVB-T -t lehet fogni és a dekóder is DVB-T képes, felismeri. De a kábel az mégiscsak kábel. Miért nem lépett fel inkompatibilitás?
Bocs, hogy kifaggatlak
-
szp1
addikt
1 Nem. A kártya az kártya. Az tartalmazza az előfizetői jogosultságot, hozzáférést.
2 A CA Modul, röviden CAM, az egy hardver ami dekódolja a kártyán lévő infókat, valamint azok alapján a digitális adást emészhetővé teszi a TV digitális ( legyen az DVB-C, DVB-T vagy DVB-S ) tunerje számára. Ezt a kártyaolvasót fogadja a TV-n levő CI azaz Common Interface slot. A topikindító cikkben szerepel egy CA Modul ami itt conax kódolású adásokhoz való. A MinDig is ilyen. Viszont az alap adókhoz nem kell se kártya, se modul, azt közvetlenül fogja a DVB-T tuner, vagy akár STB.
3 A CAM nyílás értelemszerűen pongyola meghetározása a CI slotnak.
4 a kártyanyílással rendelkező STB-k ( külső digitális tunerek) már tartalmaznak valamilyen rendszerű CA modult, jellemzően conax-ot. Azok minden további nélkül fogadják az ilyen típusú előfizetői kártyát.
Amin nincs kártyanyílás, azt csak a szabadon fogható digitális adásokhoz ( amik általában DVB-T rendszerűek ) lehet használni. Megj.: persze létezik kártyanyílás nélküli DVB-S STB is....Ez az alphacrypt modul ez egy univerzális cucc ennyivel több a sima conaxosnál. Szerintem felesleges, annak lehet jó akinek nem csak conaxos előfizetése van, hanem mellé mondjuk UPC is. Akkor csak a kártyáit kell cserélgetnie a modulban.
-
[link]
A mindigtvextra előfizetői kártya, az egy CA modul?
Mert akkor világos, hogy (1,) a CA-t be a CI-be és akkor a CI-t a lapos tv-kbe(amelyik támogatja)Vagy: (2,) CA-t be a telefunken ttr 280c-be. Mert ugye ha itt a CA az maga az előfizetői kártya, akkor azt viszi a készülék.
Az rejtély marad, hogy mi az a CAM nyílás...
Van még egy kérdés, de kevésbé fontos: alphacrypt tudása hogyan aknázható ki szemben a conax dekóder modullal?
-
matteo_szg
őstag
válasz
Ed Parker #80 üzenetére
Nézem a szoftvert is, windowst használok, és bár tetszik az OSX, nem térnék át rá, mert nincs okom rá. Elfogadom, hogy jó az OSX és az egyedi jellemzői nagyon rendben vannak, de nekem messze nem jelent vastagon jobb vételt. Mert mint windowsos felhasználó, hardver és hardver között döntök, illetve sajnos néznem kell az árat is. Ott pedig a Zenbook az esetek többségében csúnyán veri az Air-t, csúcsmodelleknél a különbség egy picit kevesebb.
Ha egy vadiúj Air számításba jön egy Zenbook mellett, akkor a pénz nem számít feltételezhetően, minden más igen. Viszont elég sokan vannak, akiknél a pénz nagyon is számít, és hiába van több pozitívum egyes cikkek szerint az Air mellett, árban nagyon visszaüt.
-
szp1
addikt
A TV-kben CI slot van. Oda kell a CA Modult betolni és abba a szolgáltatói kártyát ( akár a MindigExtrát is ).
Az STB-kben nagy többségben van egyfajta ( jellemzően conax rendszerű ) dekóder, úgyhogy azok közvetlenül fogadják a kártyát. A konkrét cuccot nem ismerem, de ha conax rendszerű akkor fogadja a MiTVE kártyát. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
matteo_szg #78 üzenetére
ez a dv6 bumfordi,itt nem mentek rá a dizájnra,viszont fért bele sok erő,ami jó lesz jövőre is.
ugye amiről másolva lett,mert hát ez mégiscsak Stevebácsi konyhájáról került ki és mivel bestbuy,másolja is sok cég.
de zárszóként,azt azért szögezzük le,ne csak a hardvert nézd,hanem a hozzá adott oprendszert,ami jó,az iLife,ami szintén jó,és a szoftverboltot,amit szintén jó.
igen sajnos abban a kommentben kimaradt a 11"-os air,amire értettem.
ebben az ultra kategóriában,amikor még a 12"-os gépek voltak csak a 11,6" nem nagyon marad el.de akkor ráadásként,amiről próbáltam beszélni és most akkor vonatkoztassunk el az ártól
-
matteo_szg
őstag
válasz
Ed Parker #70 üzenetére
Ez rendben van, világos, miért vettél dv6-ot.
Csak az elején még az Airrel állítottad szembe a Zenbookot - egyébként helyesen -, más kérdés, hogy ahogy összehasonlítottad, az kicsit sántít. Ráadásul ha az árat nézted, akkor megint csak fura a "vastagon jobb vétel" használata.
Mindegy, vasárnap délután pont elég volt erről diskurálni...
-
Tonsilla
csendes tag
Én két hete vettem 94447ft-ért.újonnan acer Aspire 5742G-384G32MN.
Operációs rendszer
Linux
Processzor
Intel Core i3 380M (2.53GHz, 3MB cache, HyperThreading)
Memória
4GB DDR3
HDD
320GB S-ATA merevlemez
Optikai egység
DVD-SuperMulti duplarétegű író
Kijelző mérete
15,6"
Kijelző felbontása
1366x768
Kijelző leírása
ChrystalBrite WXGA nagy fényerejű TFT LCD, 1366x 768 képpont felbontás
VGA típusa
NVIDIA® GeForce® 610M 1024MB
Hangrendszer
HD audio támogatás
Beépített hangszóró
Acer PureZone technológia két beépített sztereo mikrofonnal; irányított hang, továbbá visszhangmentesítő és zajcsökkentő technológiák
MS-Sound kompatibilis
Beépített mikrofon
1 Fejhallgató-/hangszóró-/vonalkimenet csatlakozó
1 Mikrofon csatlakozó
1 Vonalbemenet csatlakozó
Kommunikáció
Acer InviLink™ 802.11b/g/n draft Wi-Fi CERTIFIED® vezeték nélküli hálózati kapcsolat
Gigabit Ethernet, Wake-on-LAN támogatás
Akkumulátor, üzemidő
48.8W 6-cellás lítium-ion akkumulátor
akár 2.5 órás akkumulátor üzemidő
Bemeneti/Kimeneti csatlakozók
2-az-1-ben kártyaolvasó (SD™, MMC)
3x USB 2.0
HDMI™ port HDCP támogatással
1 csatlakozó külső kijelzőhöz (VGA)
1 fejhallgató-/hangszóró-/vonalkimenet-csatlakozó
1 mikrofon csatlakozó
1 vonalbemenet-csatlakozó
1 Ethernet (RJ-45) csatlakozó
1 hálózati tápegység csatlakozó
Billentyűzet
103-/104-/107-, gombos billentyűzet, fordított �T� kurzor elrendezés, 1.8 mm (minimum) billentyűleütési út
Multi-funkcionális touchpad
11 funkcióbillentyű, 4 kurzor gomb, Windows® gomb, gyorsgombok; hagyományos numerikus billentyűzet; nemzetközi nyelv támogatás,
Gyorsindító gombok: Acer Backup, WLAN, hangerő növelés/csökkentés, touchpad zár
Media gombok: lejátszás/szünet, megállítás, előző, következő
Hangerő szabályozó (hangerő növelés/csökkentés)
Súly és méretek
360 x 267 x 30.3/43 mm 2.88 kg
Szoftver
Linux -
Ed Parker
nagyúr
válasz
dbalazs80 #71 üzenetére
örülök ha megnevettetelek
azonban értelmezned kellene amit írtam. azért vettem hp-t,mert az adja meg nekem amit kerestem,olcsóbb mindkettőnél és sokkal erősebb.
egy szóval nem állítottam hogy az lenne számomra a tuti vétel.persze hogy nem egy kategória,de a felhasználók nagy része nagyjából ugyanarra használja a gépét. a kategóriával nem válnak szét a szokások.
-
Godefroy
senior tag
23 dB-es Funke ODSC-100 antennám van
Budapesttől 2 kmre lakom erősítő (tápfeladó) nélkül nem működik (ez nem része az antennának külön kell megvenni, 2 hét volt mire meghozták)
Sajnos, csak a M1,M2,DunaTV jön be TV2 RTL nem.
Szervizben még nem hallotak ilyenről most megpróbáljuk magasabbra rakni az antennát eddig 3 méterre volt a tető felett. -
dbalazs80
tag
válasz
Ed Parker #70 üzenetére
Vicces, amit írsz.
Ha csak ára alapján nézzük, akkor a minden szempontból sokkal erősebb Zenbook 50.000Ft-al olcsóbban nem azt nyújtja, amit vársz, de a sokkal drágább és lassabb sokkal rosszabbul felszerelt Air drágábban megadja neked amit vársz.A 15.6"-os normál gépet, amit multimédiára használsz pedig ne keverd bele, mert nem egy kategória.
Az a legnagyobb baj a felhasználók 95-98%-ával, hogy nem tudnak egy-egy terméket a helyén kezelni.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
matteo_szg #69 üzenetére
én csak ár alapján néztem,így van,mi az ami a legjobb ár érték arányú gép.
a hp volt, 270ezerért.
nekem tetszik a zenbook,csak éppen amit nyújt azt keveslem,az árához képest.van egy 2 éves Macbook Air-em,nem tervezek újat venni belőle,viszont egy gyorsabb notesz már kellett.
-
matteo_szg
őstag
válasz
Ed Parker #65 üzenetére
A szoftvert nem nagyon érzem jogos előnyként felhozni, mivel az ASUS-nak semmi köze a Windows fejlesztéséhez, a Microsoftnak meg nulla beleszólása van egy Zenbook gyártásába. Aki Lion miatt vesz Macbookot, egy precig nem fordul meg a fejében egy ultrabook sem.
Hardverszinten pedig kicsit félrecsúszott az összevetés, mert i3-as Air nincs, ha jól látom, 13,3-as méretben a legolcsóbb Air 399 900 Ft.
Fullos Zenbook alant 349 900 Ft-ért.
A linkelt HP dv6 pedig nem ultrabook. Most akkor tulajdonképpen oda lyukadtunk ki, hogy csak árakat vettél figyelembe összehasonlítás során?
-
zoli03
őstag
válasz
Canis rufus #66 üzenetére
Az aranyozott csatlakozó elvileg jobban ellenáll a korróziónak. Bár itt gondolom az esztétika volt a fő szempont.
-
Canis rufus
tag
" akár 1000 Hz-es frekvenciával"
Húdemenő, most őszintén melyik egér nem tud 1000Hz-t ?
(Ja és az aranyozott dolognak mi az értelme, ha az emberek 99%-a azt sem tudja, hogy lehet USB Hz-t váltani windows alatt?)
A CM az szép!
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
matteo_szg #64 üzenetére
Egyrészt a szoftver miatt Lion.
Másrészt az Air-ben jobb cuccok vannak,és arra is lehet win7-et rakni.Én nézegettem ezt a zenbookot,de végül hp-t vettem,olcsóbban.
-
XP NINJA
őstag
tetszik az a silencio
-
Ed Parker
nagyúr
Ebben a zenbookban mi kerül ennyibe???
Ráadásul a legolcsóbb egy ócska i3 procival szerelve,egy MacBook Air vastagon jobb vétel. -
dlaccc
aktív tag
Lehetne kicsit olcsóbb ez a Sharkoon QuickPort, de nagyon kell már egy ilyen. Nemsoká benne lesz a kuckómba
-
törölt tag
válasz
Blindmouse #1 üzenetére
A CM ház nagyon tetszik, hármat kérek az áráért. Az pedig jó kérdés, hogy a csend szó alatt miért nem lehet a 12 centis ventiket elfelejteni, oda bőven beférne nagyobb is.
Szerk.
Bocs, félrenyomtam. -
zoli03
őstag
Pár éve mintha még normális áron normális házai lettek volna a Cooler Masternek. Most ami normális áron van, az nem sokat ér. Ami meg normális ház, annak olyan durva árazása van, hogy nem éri meg megvenni.
-
Zull
senior tag
Hint: ez a myaudio easy nevű cucc, ebayen is kapható kemény 5 dodóért (bár abban nincs előre memóriakártya, JUJ!), csak keressetek rá hogy "mp3 player handsfree": [link]
Csak még mielőtt kiadna ezért valaki 6k-t
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
#65675776 #49 üzenetére
ok, de van tervezési költség is, van benne hotswap bay, van egy bootsorrend állító kapcsoló, zajszűrés, ventiszabályzás...
unibodi ház meg valahol a fortress 2nél kezdődik, és az még mindig drágább. bár mintha az alu lenne.
picivel 30 fölött igazából a plusz featurejei miatt értelmes lehet (de meg kéne nézni igazából élőben is, CM házaknál hatalmas a minőségi szórás az árkategóriák között), kiírt 44es ára tényleg sok.
-
Jó az a mindigtv kártya 9,5k-ért, de az ugyanaz, amit amúgy 14k-ért árul a mindigtv?
Mert ezek a CI és CA kártyatartók nem igazán látom, hogy mire valók. Ha jól látom, CAM nyílásba megy? ([link]) Gondolom 150k+ Ft-os tv-kben van van CAM nyílás, de létezik dekóder is ilyen? A telefunken ttr-280c-be gond nélkül megy ez a 9,5k-s kártya és aktiválni kell/nem kell 2899Ft-ért? -
Recon666
Közösségépítő
A CM házikó szépre sikerült.
-
proci985
MODERÁTOR
a Silencio 650 árát elnézve már elkezdtem vakarni az áram, hogy az EOL Cosmos RC1000 utódot kap (a Cosmos 2 lazán másfélannyiba kerül), aztán megnéztem a helyi árát is, ami 35 körül mozog. annyiért ez kb elfogadható egy felsőkategóriás nem alu midtoronyért.
aki szerint ez max a harmadát éri, annak pedig javaslom körbenézni a házak között, hogy mi van 15ért. segítek: a legolcsóbb halk performance pcnek alkalmas ház már elfogadható összeszerelési minőséggel a Fractal R3, akcióban is 20 fölött. a CM450 van kb ekörül, de annál már egész nagy kompromisszumokat kell kötni. ez meg feature tekintetében ott van, mint a jobb felsőkategóriás zajcsillapított házak, szóval a p183/p280/fractal r3 xl közül nem igazán lehet egyértelműen győztest jelenteni.
-
törölt tag
az új silencio tényleg ennyi? azért az nagyon komoly. pont a feléért lehet kapni az 550-et ami azért nem tud annyival kevesebbet és nagyon kellemes hangszigetelt kuckó. abba raktam össze gépet fateréknak és még nekem is kéne itthonra egy... nincs a tetőn venti ami nekem nem kell egyébként sem, és nincs ajtó a front io előtt, de kvázi ennyi a lényegi difi... azért így elég húzós a nagytestvér ára.
-
nyunyu
félisten
válasz
Hisztogram #44 üzenetére
Mondjuk a Conax modullal bovitheto DVB-T vagy C kartya amugy sem trivialis.
Legtobb PCbe teheto tuner nem bovitheto dekoder kartyaval.
-
Hisztogram
tag
Hello
Nem értek valamit. Nem arrafelé halad a világ hogy a digitális TV összeolvad a consumer PC-vel valami HTPC-mediacenter féle megoldásban? Nekem olyan evidensnek és elegánsnak tűnik az, hogy nem duplázzunk a kijelzőt/hangszórókat/erősítőt/dekódert/optikai lejátszót ennek ellenére az itt reklámozott boltban még csak nem is kapható DVB-T kártya.
Vagy én tévedtem, vagy nem vettem észre valamit. Valaki kéremszépen oldja fel ezt az ellentmondást, köszi
-
dbalazs80
tag
Látom a special szponzor az usanotebook, mert az Asus Zenbookok már egy hónapja kaphatóak a notebook.hu-nál, és az edigitalnál is.
-
erdoke
titán
válasz
Mr President #33 üzenetére
Nagyon durva az áruk, szeptemberben még bruttó 20e kisker áron vettem két különböző márkát is. Magyarul 40e volt a 2*1 TB USB 3.0, most viszont 36-ért adnak (adnának) egyet.
-
XtremLor
őstag
válasz
Mr President #33 üzenetére
Nekem is tetszik az a mypassport csak nem ennyiert, pedig megkell eroltetnem magam lassan csak sajnalok penzt kidobni ra
-
Mr President
senior tag
A vinyók még mindig rohadt drágák. 35k egy teráért...
Nekem még mindig horror. Pedig nagyon kellene már egy kis 2,5 1TB-os vinyó.
Az a kis myaudio nagyon tetszik, el is gondolkoztam egy beszerzésén.
Ezek az acer gépek amik itt vannak pöppet drágák szerintem. Ennyiért, i3as szandi ráadásul 1 év garival...
A zenbook meg iszonyat tetszik! Csak nincs annyi pénz a zsebemben -
lujó55
addikt
Funke Antennák:
WD My Passport, CM Silencio: drága -
nuke7
veterán
annak az egérnek milyen a felülete egyébként? csuszos, fényes muanyag..?
-
Möhe
addikt
Miért érdekes a Sharkoon QuickPort Intern Multi ? Szerintem teljesen jó dolog,pláne hogy egybe rakták az USB 3-as bővítővel. Nekem nagyon tetszik. Az egérrel együtt.
A CM ház ára meg .... -
nuke7
veterán
szerintem az uj CM ház kicsit túl van árazva... 40körül jó vétel lenne, de vajon ráver ennyit egy Define XL-re..?
-
Destructo
senior tag
A gépház jónak néz ki! Egy részletes bemutatásra kíváncsi vagyok!
Köszi a cikket!
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Nem rossz a CM ház, de az ára nevetséges.
-
Apone33
őstag
A sharkoon egér jó néz ki. Ha valakinek lesz majd egy tesztet szívesen megnéznék róla.
-
Silentfrog
veterán
Most nem izgultam fel egyik termékre sem!
-
Prof
addikt
Ez fura behozzák a z új noti modelleket de amitől újdonság lenne, azaz a belsejük, ahelyett még mindig régi sandy-kal árulják őket.
Bezzeg kint ivy i7-el + 640M-el árulják az acer V3-at. -
Skizz
addikt
A ház kéne harmad ennyiért. Gondolom annyi anyag is van benne... na mindegy.
-
Blum1866
csendes tag
Persze,ha ebbe a CM-be vesz az ember jofele magasabb fordulatszamu rendszerhutoket,akkor tulajdonkeppen nincs gond,csak akkor pont a csendesseg lesz oda.
Tokeletes lenne ez a haz akkor,ha felulre is kialakitananak egy helyet egy ventinek es oda is raknanak akar egy ugyanilyen alacsony fordulatszamu ventit. Renegeteget segitene szvsz.
-
T_Stark
őstag
Nem semmi a CM ház ára
Drágább mint a Corsair 550D, pedig hangszigetelt házak között nálam az maga a tökéletesség. -
aram01
nagyúr
az a sharkoon egér érdekesen néz ki
-
Xaels
félisten
Ez az ára ha hangszigetelt házat veszel. Nekem NZXT H2 van, ezen van egy 14-es hely hátul és most, hogy lecseréltem a ref hűtőt a 6970-en oda tennem kell majd valamit mert megreked a meleg. Amúgy ha jól átgondolt a légáramlás akkor kevés ventivel is lehet relatív hűvös a konfig.
-
Blum1866
csendes tag
Az a CM haz egyebkent egesz jo lenne,ha legalabb 1 (vagy inkabb 2) ventit lehetne szerelni a haz tetejere.
Most neztem meg a tesztet rola YouTube-on es ott is szidjak a haz szellozeset. Nagyon csendes koszonhetoen az alacsony fordulatszamu ventiknek,de a szellozes kritikan aluli. (Plane ennyi penzert)A Sharkoon eger pedig kifejezetten kellemes,csak kar hogy nincs sima fekete szinben.
-
Normi™
őstag
A Silencio 650 a felét nem éri,a CM egy kicsit szintet téveszt mostanában,ennyiért komolyabb házakat kapni.
-
szp1
addikt
Nem. Az csak : "alkalmas a magyarországi földfelszíni...stb." vételére. Alapból az ingyenes csatornákhoz nem kell semmilyen kártyaolvasó, csak egy DVB-T tuner.
És teszem fel, mi van, ha nem conax, hanem másmilyen kódolású pl. DVB-C adáshoz kellene használnom a slot-ot? Már csak ezért sem célszerű a beépített CA Modul a TV-kben. -
pgergo.hu
tag
a MyAudio Sporty kissé emlékeztet a nano-hoz
-
petata
őstag
A Sharkoon egér tetszetős.
-
DoItYourself
addikt
http://wayteq.hu/hu/hd95cx
Tuner HD MPEG-4 H.264 / SD MPEG-2 DVB-T kompatibilis
Kódolt csatornavétel Beépített Conax 7.0 kártyaolvasó MindigTV Extra előfizetői kártyájához, a kódolt csatornák vételéhez -
Retekegér
MODERÁTOR
A CM ház frankón néz ki, de elég vastagon fogott a ceruza az árazásnál.
-
szp1
addikt
"Önmagában a kártya viszont nem feltétlenül lesz elegendő, kell hozzá egy olvasó, amit a drágább tévék ....... tartalmaznak, "
Például? Mert én még csak CI slottal találkoztam. Persze lehet, hogy az újabb okostévékben már van olvasó/dekóder is...
-
kromatika
veterán
Cooler Master Silencio 650 ára megdöbbentő
jól elgurult a gyógyszer a CM-nél. 10 000FT-al olcsóbban kapni Antec P280-at.Azért az egy kicsit más kategória.
-
Alex91
félisten
válasz
Blindmouse #1 üzenetére
Mert ez sokak szeint biztos koltseghatekonyabb, mint pl. egy Apple gep...
-
banhammer
veterán
Kár, hogy a Tenda A5 csak 10/100 Mbit-et tud.
-
Blindmouse
senior tag
Direkt gyártanak még ilyen gagyi, 2 ghz alatti, 1366 x semennyi felbontású vackokat, nagyon drágán? Erre lenne komolyan igény?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Apple Macbook Air M1 2020 8/256GB, akku 99% garanciális 2027.03.12.-ig
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest