- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horbal
őstag
Nemtom miért kell mindig felhozni ezt a belépő DSLR jobb választás szöveget. Kinek jobb? Aki hobbi szinten fotózik, kis családot, nyaralást, kutyát macskát stb témákat neki miért lenne jobb? Miért kellene neki egy nehéz, sok esetben nehezebben kezelhető, ha nem használtról beszélünk akkor drágább felszerelés? Ezek a gépek pont azoknak készülnek akiknek egy "szappanos doboz" kompakt már nem elég de a DSLR meg bőven sok, nem akarnak OBI-ra költeni, mindent egyben akarnak, nem cipelnek táskát, nem akarnak egy utazás alatt a gépük értékén parázni. Miért nem lehet ezt megérteni. Egy évben csinálnak 200-300 képet, pénzt nem keresnek vele, csak emlék marad, nekik minek egy vagyont érő berendezés - sznobizmusból?
Ultrazoom obikat meg az olcsó kategóriában bőven el lehet felejteni. Nagylátón és tele végén az esetek többségében, nem jobbak sem fényerőben sem rajzolatban mint egy ilyen masina. Aki DSLR-re adja a fejét az igenis vegyen (szerintem) min egy 55-ig obit + egy rendes 55-200 telét, de még inkább pár fix objektívet, nagylátó külön tele külön meg egy vagy két zoom...
Én is imádom haver D60-át mert tényleg csodákat művel vele, de akkor sem az én műfajom mert, türelmem sincs hozzá meg ilyen mélységében nem érint meg a dolog, nekem teljesen jó a Bridge, és szerintem rajtam kívül még sokaknak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest