- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150
aktív tag
Csak 82g az a nagy dög? Szép!
-
MeszesKPT
őstag
Látom, hogy a súlycsökkentés most a trend mindenhol, csak sajnos ez nem vág egybe az igényeimmel. Én szeretem, ha nehezebbnek érződik az egér a kezemben bár az is igaz, hogy fps-t ritkán játszom.
-
DEJVID
őstag
Ha valaki esetleg a razertől rendelne, írjon rám előtte pls
-
Nortonor
tag
Az első Razer egerem a 2013-as DeathAdder 3.5G volt, a mai napig tökéletesen működik, mind a görgő és a mikrokapcsoló is. 2017-ben ezt cseréltem egy DeathAdder Elite-re, elsősorban az oldalsó gumírozás és a csúszásálló burkolat miatt. Próbáltam a Basilisk-et is, havernak az van, de egész egyszerűen annyira megszoktam már a DeathAdder formáját, hogy sokkal inkább kézre áll, mint bármi más.
Ha jól értem a V2-es változat ugyan azt az optikai kapcsolómechanikát használja, mint az ősszel bemutatott Razer Viper. Egy ideje gondolkoztam azon, hogy be kéne rendeljek az Elite-ből egy tartalék darabot, ha esetleg elfogynának a készletek, de még jó hogy nem tettem. Úgy érzem a munkahelyi egerem napjai meg vannak számlálva és az Elite beköltözik az irodába, a V2 pedig majd átveszi otthon a helyét.
Köszi Razer!
-
A Basilisk V2 erősen hajaz egy G502-re, csak könnyebb
-
niof
veterán
Amint elérhető lesz, veszem is a Basilisk V2-t. Most az első szériás van, semmi bajom vele, sőt! De a több programozható gomb és a teflon talp miatt nekem must have darab!
-
Mindgame
csendes tag
1 méteres SpeedFlex? Nem lesz az rövid?
hálistennek csak elírás, ugyanis a gyártói adatok alapján 2,1m-es speedflex kábele van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- További aktív témák...
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest