Hirdetés

Új Razer DeathAdder és Basilisk egerek a porondon

A két periféria némi ráncfelvarráson esett át; olyannyira, hogy a DeathAdder például 23 grammal soványabb lett.

Hirdetés

A Razer bejelentette legújabb egereinek, a DeathAddernek és a Basilisknek 2020-as technológiára frissített változatait, melyek nemes egyszerűséggel egy "V2" utótagot kaptak neveik után.


[+]

A rendkívül sikeresnek mondható DeathAdder széria legfrissebb verzióját (127 x 61,7 x 42,7 mm) a gyártó (és a PixArt) 20 000 cpi-s, 650 IPS-es Focus+ optikai szenzorával és a szimpla harisnyázott megoldásnál flexibilisebb, 2,1 méter hosszúságú Speedflex kábelével, illetve optikai elven működő mikrokapcsolókkal szerelik, de az Intellimouse Explorer 3.0-ra hajazó forma változatlan maradt. A burkolatot izzadságtűrő bevonattal takarták be, míg a gyakori újrapozícionálást gumírozott oldalak segítik. Eközben az eszköz tömege 82 grammra csökkent, ami a korábbi 105 grammhoz képest nem kis fegyvertény. A 8 programozható gombot viselő rágcsáló 100 százalékos, 0,8 mm vastag PTFE talpakkal, taktilis görgővel, 5 profil tárolására képes belső memóriával és Razer Chroma RGB támogatással felszerelve veszi be a kereskedések polcait, 80 eurós árcédulával dobozán, 2 év garanciával megtámogatva.


[+]

A 11 gombos, 92 grammot nyomó Basilisk V2 (130 x 60 x 42 mm) ugyanazt azt az érzékelőt, switcheket és vezetéket tudhatja magáénak, mint az egy bekezdéssel feljebb taglalt rokona, ám görgőjének ellenállása a hason található tekerőkapcsolóval már testreszabható. A szoftveres hátország ugyanúgy a Hypershift "gombduplázó" funkcióval ellátott Razer Synapse 3, viszont az ár 90 euróra gyarapodott. Mindkét újdonság már hozzáférhető a kígyós vállalat webshopján, valamint viszonteladói hálózatán keresztül.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés