Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Auratech
üzenetére
Az egyértelmű hogy bizonyos kreatív szakmákhoz léteznek nagyon profi és jól használható iOS appok. Ha valaki mondjuk rajzol, vagy multimédiás fájlokat szerkeszt azokhoz egész jók vannak. (legalábbis én mint kívülálló, úgy hallottam, olvastam) Sőt ugye nem csak szerkeszteni, de előállítani is lehet. Szoktak még demózni különböző 3D-s tervező appokat is, de azokat még annyira se tudom megítélni.
A klasszikus irodai szoftvereket tekintve viszont szerintem még le vannak maradva a tabletek, akár az iWorks-ös, akár az MS Office vonalat nézem. Ott hiányzik az egér nagyon, a gyors munkához, illetve a nagyobb képernyő. Én még egy átlagos - viszonylag kicsi és buta - táblázatot sem készítenék szívesen tableten.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- EA Sports WRC '23
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Nintendo Switch 2
- NBA és kosárlabda topic
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Microsoft Excel topic
- Path of Exile (ARPG)
- Valami baja van a tápomnak
- További aktív témák...
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- RedMagic Astra
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő