- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
moszat
csendes tag
Szia
Igen volt internet, csak sűrűn megszakadt. Állandóan beugrott a tárcsázós ablak és nem tudtam sehogyse beállítani, hogy automatikusan kapcsolódjon újra. A BS felületén nem találtam sehol, hova lehet beírni a felhasználónevet és jelszót, elég láma vagyok, ez van
Az alt. fw frissítése után valahogy vissza lehet térni a sima d-linkes felülethez?
Anno a 360r-t is az itt olvasottak alapján cseréltem le 321B-re és nem bántam meg, látványosan jobb lett a kapcsolat minősége, főleg az upload sebessége javult látványosan. Gyári fw-el csak nagyon ritkán vettem észre, hogy megszakadna.15 megás adsl-m van és pont a határvonalon mozgok a központól való távolság meg a vonal zajossága szempontjából. Ezért gondoltam, hogy hátha egy picit még jobb lesz akár letöltés sebesség terén is a történet.(most 13,5-14 Mb/s). Lehet nem is lenne több. Spektrumkép..háát, hol is van az leírva, hogy hogyan kell? Az a SpeedModem-es ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest