Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
"Érdemes ilyet venni MILC helyett? Eddig az Olympus E-PL5 (14-42mm) a befutó kicsit kevesebb mint 130e-ért."
Nem egyszerű kérdés. Mondjuk én biztos nem vennék EVF nélküli gépet kitobival 130k-ért (mégha az e-pl5-ben a legjobb szenzor is van. Ez nekem ennyit bőven nem érne, ha azt látnám mi másra költhetném a különbséget. De ezt Neked kell végiggondolod, esetleg rákérdezni az ajánlós topicban)
Szóval ez a gép szerintem annak igazán jó (leszámítva aki másodváznak szeretné) aki mondjuk egy nyaraláson, csoportos kiránduláson nem akar obi-cserével szórakozni, ott ez a gyakorlatilag azonos szenzormérethez készült, stabilizált, fényerős 24-120 mm aranyat érhet (ha nem gond az EVF hiánya)
Persze a fixekkel még ennél is izgalmasabb látványvilágot lehet kihozni, de még a jó ár/érték arányúak is használtan 70-80tól kezdődnek (20/1.7, 45/1.8), többet is szeretnél majd, cserélgetni is kell...
Szóval ha ennek a kompaktnak az induló ára nem zavar, és jól használható zoomot szeretnél, akkor abszolut érdemes, mert m43on belül e fölött már csak egy 12-35 vagy 12-40nel szerelt gép lenne, de ott csak az obi jóval többe kerülne váz nélkül mint itt a komplett cucc.
"Oscar bácsi meg nem gyütt"
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + tok ( Canon )
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
- Sony A7S2 + Smallrig keret, extrákkal
- Sony DSC-RX100M VI prémiumkategóriás 20.1 MP digitális fényképezőgép
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest