Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
Ha körbenézel, a Földkerekségen kb. csak ezen a fórumon van olyan szar reputációja a gigának, amilyen.
Nekem konkrétan kb. ugyanannyi gondom volt a többi tajvanival (MSI, Ánusz), mint a gigával (ez konkrétan 1 szar lapot jelent mindhárom gyártótól, de ez közel 20 év alatt összesen, és azért volt rengeteg hardverem mindegyiküktől ennyi idő alatt)... -
Daelion
őstag
5 éve van Gigám szal nem 10 hónap,az csak az új kari.

De mint mondtad csak ismételgetem magam,mindet leírtam már hogy összesen mennyi ez.Meg ugye mindenre lehet ellenpéldát felhozni,én csak ezzel reagáltam a 'csak szemetet' gyárt szintű kommentekre.
Örülök is neki,köszönöm.
Volt problémás vid karim 'Palit 560 Ti',tudom milyen kellemetlen tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Jövő hónapban érkezik a Sacred 2: Remaster
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- RTX 5000-ES SZÉRIA ÚJONNAN GARANCIÁLIS ELADÓ TERMÉKEK! 5050, 5060, 5070, 5080, 5090.
- Gigabyte AMD Radeon RX 9060 XT GAMING OC ICE 16GB(Bontatlan)
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
- PowerColor HellHound AMD Radeon RX 6700 XT 12GB GDDR6
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- Új, Felbontott Bambulab P1S / P1S Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő